Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 142. den (22.5.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Než něco podepíšete, velice důkladně si to prostudujte. Pokud něčemu nerozumíte, trvejte na konzultaci s právníkem. Opatrnost je dnes vyloženě na místě!

Býk

Den je plný různorodých a hlavně rozporuplných událostí. Kdybyste se stáhli do pozadí a omezili se na jejich tiché pozorování, bude to nejlepší!

Blíženci

Než se začnete po nějaké zprávě hroutit, chvíli počkejte. Je docela možné, že už večer zjistíte, že to ve skutečnosti bylo všechno trochu jinak.

Rak

Novoluní ve vašem sektoru tajemství vám přinese velice zajímavé sny. Měli byste nad nimi přemýšlet. Podvědomí vám jimi sděluje něco opravdu zásadního.

Lev

Máte talent, jak odhalit lidi, kteří s vámi hrají levou. Můžete si ale vybrat, zda jim to vpálíte rovnou, nebo si počkáte na vhodnější příležitost.

Panna

Novoluní v Blížencích patří k těm opravdu náročným. Dobře víte, že máte práce až nad hlavu, ale přesto si dobrovolně přidáváte ještě další a další.

Váhy

To, co se děje, je tak dokonalé a pro vás tak prospěšné, že to nemůžete označit jako náhodu. Je vám jasné, že vám právě aktivně pomáhá vyšší moc!

Štír

Novoluní v Blížencích je zrádné. Pozor si dávejte zejména na veškeré finanční transakce. Pokud si jimi nejste stoprocentně jistí, raději vycouvejte!

Střelec

Věřte jen tomu, co na vlastní oči vidíte a na co si můžete vlastní rukou sáhnout. To, že vás bude okolí přesvědčovat, že vidíte špatně, vážně neberte.

Kozoroh

Všechno, co se ve vašem životě děje, má hluboký smysl. Dnes pochopíte sice jen část toho, co se v posledních dnech stalo, ale přesto to bude stát za to!

Vodnář

Novoluní v Blížencích ve vás odhaluje skryté talenty. Pokud máte chuť vyzkoušet malování nebo nějaký jiný druh umění, bez obav se do toho pusťte!

Ryby

Opravdu nevíte, kam dříve skočit. Kdybyste se dokázali chovat autoritativně a své úkoly rozdělit mezi ostatní, měli byste to rázem daleko lepší.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA