Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 199. den (18.7.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zatímco dopoledne je všechno v pořádku, odpoledne se obloha zatáhne. Miláček bude v nemilé náladě a vy budete marně dumat, co jste udělali špatně.

Býk

Dělejte jenom to, u čeho můžete být sami. Jen tak se dokážete na práci pořádně soustředit. Navíc nehrozí, že byste dělali chyby z nepozornosti.

Blíženci

Dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, telefonujte, vyřizujte, domlouvejte a především plánujte. To, co vymyslíte, přijme vaše okolí s nadšením!

Rak

Zatímco den proběhne v klidu a tak, že si najdete čas i na zábavu, bude večer náročnější. Luna se dostane do vašeho znamení a přinese potíže s láskou.

Lev

Klid, mír a pohoda. Dopoledne může miláček pronést pár jedovatých poznámek, ale to jen proto, aby řeč nestála. Odpoledne proběhne v pohodě a v klidu.

Panna

Zatímco dopoledne máte ruce plné práce, odpoledne se situace zásadně změní. Luna přejde do Raka a rodina se začne starat o vaši pohodu a spokojenost.

Váhy

Člověk, který vám chce pomoci, to myslí opravdu dobře. Měli byste to ocenit. Sice mu to nevyjde zcela podle jeho představ, ale to podstatné není.

Štír

Dopoledne věnujte praktickým záležitostem, které nepočkají. Odpoledne, kdy bude Luna v Raku, si pak s rodinou užívejte pohodu a ničím nerušený klid.

Střelec

Ať se rozhodujete pro cokoli, měli byste se svého partnera zeptat na názor. To, co napadne jeho, byste měli brát vážně a důsledně se tím řídit.

Kozoroh

Večer, kdy se Luna posune do vašeho partnerského sektoru, přemýšlejte o rodinných plánech. Ty, s nimiž přijde váš partner, jsou opravdu rozumné.

Vodnář

Ať děláte cokoli, partner s tím spokojený není. Vás to však nesmí vyvést z míry. Je vám jasné, že ve skutečnosti se zlobí na někoho jiného než na vás.

Ryby

Zatímco dopoledne je partner z nejasných důvodů nabručený, večer se situace zásadně změní. Najednou se probere a začne se chovat opravdu zamilovaně!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA