Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 319. den (15.11.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když se už chcete s partnerem hádat, vyberte si téma, které má cenu. Na to, abyste se dohadovali kvůli neumytému nádobí, je vás i partnera skoro škoda.

Býk

Novoluní v partnerském sektoru vás donutí, abyste se na svého partnera konečně podívali bez růžových brýlí. Uvidíte nejen jeho plusy, ale i mínusy.

Blíženci

Obtížné aspekty, které probíhají, se vás naštěstí netýkají. Na rozdíl od ostatních se nemáte čeho bát, ale můžete se těšit z klidné a příjemné neděle.

Rak

Novoluní ve vašem sektoru romantiky vám dává v lásce nové šance. Možná byste měli zjistit, zda člověk, který vás dosud odmítal, nezměnil názor.

Lev

Novoluní ve Štíru je pro vás náročné. Právě proto byste se měli chovat rozumně a nechtít od sebe a hlavně od svých blízkých to, co je nemožné.

Panna

Sextil mezi Sluncem a Jupiterem vám dává spoustu nových šancí. Je jen třeba, abyste si uvědomili, že se není čeho bát a že na to bez problémů stačíte.

Váhy

Když se s vámi někdo nebaví, je to jeho věc. Udělejte pokus, kterým se pokusíte celou záležitost srovnat. Když to nezabere, dál už nepokračujte.

Štír

Všechno, do čeho se dnes pustíte, vám přináší úspěch a samé pozitivní pocity. Dokonce i miláček uzná, že jste lepší, než si doposud myslel.

Střelec

Je potřeba, abyste byli v klidu a zbytečně se nerozčilovali. Pod vlivem dnešních planetárních vlivů bude rozčilování i bez vaší účasti víc než dost.

Kozoroh

Novoluní ve vašem sektoru přátel vás donutí zvednout telefon a zavolat lidem, které jste dlouho neviděli. Vaše gesto je nepředstíraně nadchne a potěší.

Vodnář

Je potřeba, abyste podporovali svého partnera. Zatímco vám dnešní planetární podmínky nijak zásadně nepřejí, jemu se s vaší pomocí podaří všechno.

Ryby

Novoluní ve Štíru vás nutí k úvahám o věcech mezi nebem a zemí. Když si o tom promluvíte s kamarády, zjistíte, že podobné zážitky nemáte zdaleka sami.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA