Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 330. den (26.11.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dobré rady, kterými vaše okolí neskrblí, si alespoň vyslechněte. Pak si můžete svobodně vybrat, zda na ně zareagujete nebo se zařídíte po svém.

Býk

Přemýšlejte, zda byste alespoň některé aktuální výdaje nemohli seškrtat. Když si je sepíšete, určitě najdete některé, které vyhodnotíte jako zbytečné.

Blíženci

Lidem, kteří moc rádi motivují ostatní k výkonům, se raději vyhněte. Patrně byste se jich zeptali, proč jenom honí ostatní a sami nedělají skoro nic.

Rak

Večer kontrolujte požadavky, které sami na sebe máte. To, co chcete, je sice rozumné, ale přesto byste měli vzít v úvahu své psychické i fyzické limity.

Lev

Nabídku na práci navíc musíte nejdříve důkladně zvážit. Když si při tom uvědomíte, že i váš den má jen čtyřiadvacet hodin, bude to moc dobře.

Panna

Když usoudíte, že byste měli přispívat na charitu, je to chvályhodné. Měli byste si však důkladně vybrat toho, komu budete své příspěvky posílat.

Váhy

Zejména odpoledne si dejte pozor na to, co komu slibujete. Vy to vážně myslet nemusíte, ale druhá strana to vážně brát skutečně bude.

Štír

V práci vznikají spory, které jsou podle vás zbytečné. Nikdo neví, jak to na Vánoce bude, takže se kvůli tomu, jak si rozdělíte volno, hádat nemusíte.

Střelec

Na úvahy o tom, že nakoupíte dobroty na Mikuláše, raději zapomeňte. Je jisté, že to, co byste dnes koupili, by do dalšího týdne stejně nevydrželo.

Kozoroh

Bude lepší, když půjdete z práce nejkratší cestou domů. Je to jediná šance, jak se vyhnout nebezpečným střetům s náhodou potkanými osobami.

Vodnář

Odpoledne, kdy je Luna ve vašem sektoru komunikace, se raději nehádejte. Řekli byste toho hodně a ještě více byste sami na sebe prozradili.

Ryby

Možná byste se měli zamyslet nad svou další pracovní kariérou. Pokud se v práci mluví o tom, že se budou platy snižovat, nemáte tam co dělat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA