Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 327. den (23.11.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

I když meditacím a úvahám o životě jindy moc nehovíte, dnes byste měli učinit výjimku. Odložte aktivitu, do které se vám stejně nechce, a přemýšlejte.

Býk

Když se dozvíte, že se máte své plány vzdát, protože je stejně neuskutečníte, je to nejlepší motivace. Hned začnete dokazovat, že se to zvládnout dá!

Blíženci

To, že prozatím nemáte jasně definovaný svůj životní cíl, nic neznamená. Dnes odpoledne v tomto směru získáte podnět, o němž uvažovat prostě musíte!

Rak

Při jednání s kolegy potřebujete použít novou strategii. Slibte jim, že jim pomůžete, ale podmiňte to tím, že vám nebudou do vaší práce mluvit.

Lev

O tom, že byste přes svátky někam jeli, přestáváte uvažovat. Nahlas si sice říkáte, že alespoň ušetříte, ale přesto je vám to upřímně líto.

Panna

Krásně aspektovaná Luna ve vašem partnerském sektoru se vám postará o opravdu krásný den. Konečně se doma nehádáte, ale soustředěně spolupracujete!

Váhy

Čekejte lehké zdravotní problémy. Naštěstí to nebude nic vážného, ale pro to, abyste se cítili mizerně a vaše výkonnost klesla, stačí i rýma.

Štír

Luna ve vašem sektoru romantiky vám nabízí novou lásku. Vy si však musíte nejdříve spočítat všechny plusy a mínusy a až potom se rozhodovat.

Střelec

Při Luně v Rybách se držet stranou a hlavně moc nemluvte. Zejména po poledni můžete prohodit něco, co zle nemyslíte, ale co druhou stranu rozlítostní.

Kozoroh

Dopoledne mlčte, pozorujte a přemýšlejte. Odpoledne se ujměte slova a nahlas řekněte všechno, co máte na srdci. Pomůže to pročistit vzduch i atmosféru.

Vodnář

Zejména dopoledne přijde potěšující zpráva, která se týká peněz. Zjistíte, že se nemusíte bát ani Vánoc, ani začátku příštího roku. Máte prostě štěstí!

Ryby

Na to, že byste se utíkali do snů, zapomeňte. Právě proto, že Luna prochází vaším znamením, je potřeba, abyste stáli oběma nohama pevně na zemi.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA