Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 320. den (16.11.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, že jste ochotni pro svého partnera snést i modré z nebe, ještě neznamená, že to taky máte udělat. Nevážil by si toho tak, jak byste si zasloužili.

Býk

Překvapí vás intenzivní touha po změnách, kterou cítíte. Bylo by dobré, abyste do nich vtáhli i partnera. Jeho rady se ukážou jako neobyčejně cenné!

Blíženci

Při Luně ve Střelci si pohlídejte tón, kterým komunikujete s partnerem. Hrozí, že si jako nepřátelský postoj vyloží něco, co vy zle vůbec nemyslíte.

Rak

Opět si potvrdíte, že nemusíte mít všechno, co se vám zamlouvá. Kvadratura Venuše s Jupiterem vás sice k utrácení nutí, ale vy jí dokážete odolat.

Lev

Jsou věci, o kterých byste dnes snad neměli ani přemýšlet, protože hrozí, že je začnete chtít řešit. A řešení byste vymysleli hodně nerozumné.

Panna

Při Luně ve Střelci si musíte miláčka trochu hlídat. Svým příbuzným může slíbit něco, co myslí dobře, ale co by se mohlo obrátit proti němu.

Váhy

Na dotazy o svých dalších životních plánech odpovídejte pokud možno vyhýbavě. Opravdu není důvod, abyste mluvili o tom, v čem sami jasno nemáte.

Štír

Čekejte změny, na které nejste připravení. Musíte se smířit s tím, že k plánovaným schůzkám nedojde. Vám se to nelíbí, ale musíte to akceptovat.

Střelec

Především je potřeba, abyste si slíbili, že nebudete na nic zbytečně tlačit. Silné sklony k tomu máte zejména večer, kdy to už opravdu přeháníte.

Kozoroh

Kvadratura Venuše s Jupiterem vás nutí utrácet za věci, které nepotřebujete. Nejdříve chcete odolat, ale nakonec se rozhodnete, že si uděláte radost.

Vodnář

Ohledně mezilidských vztahů máte jasno. Opravdu nevidíte důvod, proč byste měli pomáhat někomu, kdo pro vás nikdy nic neudělal a ani neudělá.

Ryby

Zatímco den ještě zvládnete, večer hrozí zbytečné výbuchy. Kdybyste si řekli, že se ovládnete a vyprovokovat se nenecháte, moc by vám to prospělo.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA