Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 203. den (23.7.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Slunce, které vkročilo do Lva, mění atmosféru. Konečně pochopíte, že jsou věci, o kterých nemusíte přemýšlet, ale které si můžete jen vychutnávat.

Býk

Když něco opravdu chcete, prosazujte to tvrdohlavě a bez ohledu na okolnosti. Doby, kdy jste se podřizovali, jsou už hodně dávno za vámi.

Blíženci

Slunce, které se dostalo do Lva, vám vrátilo odvahu. Konečně se rozhodnete pro cestu, která není snadná, ale která zase prověří vaše talenty a síly.

Rak

Zejména v práci musíte být velice trpěliví. Pokyny, které od vašich nadřízených dostáváte, jsou tak zmatené, že vás k jedovatým poznámkám vyloženě nutí.

Lev

Na to, abyste si z toho, co se kolem vás děje, psychicky skládali, situace ještě nedozrála. Naštvaní sice jste, ale bojovná energie vás neopouští.

Panna

Zatímco ráno máte pocit, že se vám nedaří vůbec nic, odpoledne se situace vylepší. Čím méně budete do průběhu událostí zasahovat, tím to bude lepší!

Váhy

Luna v Kozorohu vás nutí k práci způsobem, který se vám vůbec nelíbí. S tím že musíte pracovat, jste počítali, ale teď toho po vás chtějí opravdu moc.

Štír

Když o něco opravdu stojíte, musíte to prosazovat s náležitou tvrdohlavostí. Můžete se sice dozvědět, že to až přeháníte, ale to vám může být jedno.

Střelec

Úvahy o tom, kde a na čem ušetřit, vám rozhodně nejsou vlastní. Dnes se jim však nevyhnete: Chápete, že se vaše domácí ekonomika bez změn neobejde.

Kozoroh

Trochu problémů můžete mít se žárlivostí. Partner sice tvrdí, že se chová normálně a vy jen slyšíte trávu růst, ale vy to vnímáte zcela jinak.

Vodnář

Luna v Kozorohu aktivuje myšlenky, které jste si dodnes zakazovali. Teď zjišťujete, že jsou nebezpečně aktuální a že se jim tedy musíte postavit čelem.

Ryby

Venuše, která se dostala do vašeho partnerského sektoru, vám ulehčuje život. Konečně víte, jak s partnerem mluvit tak, aby se neurazil ani nenaštval.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA