Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 206. den (26.7.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Vzhledem k Luně, která je v Rybách, byste se měli mírnit. Všechno, co řeknete, bude vaše okolí vnímat velice citlivě. To, že je to žert, nevysvětlíte.

Býk

Můžete se seznámit se spoustou zajímavých lidí. Vyberte si z nich toho nejzajímavějšího a snažte se ho ve svém životě udržet co nejdéle, nejlépe navždy.

Blíženci

Luna v Rybách vás vyloženě brzdí. Pokud jste na dovolené, nijak vám to nepřekáží. V běžném životě to však vnímáte velice úkorně a negativně.

Rak

Když s někým nemáte dostatečnou trpělivost, klidně si to přiznejte. Je to rozumný postoj, který vám spolehlivě zabrání v nerozumných projevech.

Lev

Luna v Rybách vás vyvede z míry. Chováte se jinak, než obvykle. Dokonce se můžete rozhodnout, že se dobrovolně zapojíte do charitativního projektu.

Panna

Luna ve vašem partnerském sektoru vám přinese mnohá překvapení. Miláček se chová zcela jinak, než jste zvyklí, a vy na to jen překvapeně zíráte.

Váhy

Především si prohlédněte diář a sepište si lidi, kterým máte volat nebo jim popřát. Pusťte se do toho hned ráno. Nic důležitějšího na starosti nemáte!

Štír

Luna, která se ráno přesouvá do Ryb, vás obdaří mimořádně dobrou náladou. Na všem, co se kolem vás děje, hledáte a najdete něco opravdu dobrého.

Střelec

Při Luně v Rybách jsou přecitlivělí i ti, kteří se jindy chovají až zbytečně tvrdě. Vezměte to v úvahu ve chvíli, kdy jim budete chtít něco vytknout.

Kozoroh

Nových začátků se nebojte. Všechno proběhne rychle a bez problémů. Na své nové cestě dokonce narazíte na lidi, kteří vám s tím rádi a nezištně pomohou.

Vodnář

Luna v Rybách vás nutí, abyste si užívali života. Dokonce vás může napadnout, že práce není zase tak důležitá, abyste jí museli věnovat celý den.

Ryby

Luna ve vašem znamení vás nabije neskutečnou smířlivostí. Pod jejím vlivem se dokážete domluvit i s lidmi, s nimž se jindy hodně ostře hádáte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA