Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 353. den (20.12.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Sextil mezi Sluncem ve Střelci a Jupiterem ve Vodnáři aktivizuje všechny vaše kamarádky. Chtějí se s vámi vidět a popřát vám opravdu veselé svátky.

Býk

Trigon mezi Merkurem a Uranem vám neskutečně pomáhá. Pod jeho vlivem pronesete v pravou chvíli to, k čemu nikdo další nemá dostatečnou odvahu.

Blíženci

Sextil mezi Sluncem a Jupiterem vám zásadně ulehčí život. Když budete chtít, můžete klidně i zariskovat. Dopadne to lépe, než si dokážete představit.

Rak

Práce je pro vás tím nejlepším lékem na veškeré předsváteční stresy, které prožíváte. Kvůli návalu povinností není čas, kdy byste na ně mohli myslet.

Lev

Musíte se chovat tak, aby na vás mohl být váš partner pyšný. Při sextilu mezi Sluncem a Jupiterem to bude snadné. Vycítíte, co chce, a taky to uděláte.

Panna

Neděje se nic, co byste dopředu nečekali. Přesto vás některé dnešní události zaskočí. Naštěstí na ně dokážete zareagovat tak, abyste byli spokojení.

Váhy

V práci čekejte hodně náročnou atmosféru. Všichni jsou nervózní, ale kromě toho i přemýšlejí, co stojí za tím, že jste vy v pohodě a v klidu.

Štír

Situace, ve které jste se ocitli, se vám sice nelíbí, ale to neznamená, že si s ní nedokážete poradit. Vymyslíte řešení, se kterým musí každý souhlasit!

Střelec

Když jdete k někomu, kdo až přehnaně dbá na slušné chování, měli byste se na to důkladně připravit. Vám chybu ve společenském chování vytknout nesmí!

Kozoroh

Trigon mezi Merkurem a Uranem vás nutí, abyste mluvili daleko víc, než obvykle. Naštěstí bude všechno, co řeknete, rozumné a navíc naprosto k věci.

Vodnář

Počítejte s tím, že vám partner na první pokud rozumět nebude. Pokud chcete, aby vaše myšlenky přijal, musíte mluvit pomalu a hlavně ne moc složitě.

Ryby

Trigon mezi Merkurem a Uranem vás rozpovídá. Překvapíte tím hlavně lidi, co vás moc neznají. Dosud měli pocit, že se pořádně bavit ani nedokážete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA