Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 361. den (28.12.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, že se s někým neshodnete, berte jako něco, co se stává. Když se rovnou pohádáte, bude to lepší. Je šance, že si tak jednou provždy srovnáte vztahy.

Býk

Luna ve Vahách zklidní veškeré pracovní i rodinné porady. Všichni chtějí, aby to už bylo za vámi a proto zbytečné dlouhé debaty nikdo nezačíná.

Blíženci

Bez problémů se domluvíte s lidmi, s nimiž jste se dosud míjeli. Je to tím, že jste oba dostali rozum a usoudili jste, se domluvit už opravdu musíte.

Rak

Když miláček kolem poledne zavolá a začne mluvit, musíte zachovat trpělivost. To, že vás zdržuje, mu řekněte až ve chvíli, kdy už nebudete moci jinak.

Lev

Luna ve vašem sektoru komunikace je pod napěťovými aspekty a stará se, abyste měli o čem přemýšlet. Rizika, která se rýsují, musíte brát hodně vážně!

Panna

S lidmi, kteří nechtějí a nehodlají rozumně mluvit, neztrácejte čas. Bude lepší, když jim řeknete, že se s nimi budete bavit, až dostanou rozum.

Váhy

Kolem poledne se stáhněte do pozadí. Kolem se objeví spousta lidí, kteří vás budou provokovat, a jejichž tlaku musíte ve vlastním zájmu odolat.

Štír

Situace, kdy nevíte, co máte říct, vás z míry vyvést nesmí. Když řeknete to první, co vás napadne, můžete si být jistí, že se trefíte do černého!

Střelec

Když vás někdo začne chválit, poslouchá se to příjemně, ale vy se tím nesmíte nechat zaskočit. Raději se ho rovnou zeptejte, co vlastně chce.

Kozoroh

Partner, který se rozhodl, že vám bude poroučet, se se zlou potáže. To, že se vám jeho jednání nelíbí, mu řeknete hodně rázně a velice energicky.

Vodnář

Proberte knížky, které jste dostaly k Vánocům a do té nejzajímavější se ponořte. Ve vašem případě je to to nejlepší, co můžete pro svou duši udělat.

Ryby

Zejména dopoledne se připravte na setkání s opravdu jedovatými lidmi. Naštěstí jim dokážete odpovědět tak rázně, že zůstanou jen nevěřícně zírat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA