Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 10. den (11.1.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Rozhodnutí vašich přátel uvítáte. Je vám jasné, že budou mít daleko více práce sami a nebudou mít tedy čas, aby pořád něco vyžadovali od vás.

Býk

Vymyslíte zajímavý způsob, jak lehce a elegantně zvládnout něco, s čím jste dosud měli potíže. Když to vyzkoušíte, zjistíte, že to opravdu funguje.

Blíženci

Sextil Slunce s Neptunem vám může do cesty postavit lidi, kteří moc rádi lžou. U ostatních kolegů jim to projde, ale vy se jim nachytat nenecháte.

Rak

Kvadratura mezi Marsem a Neptunem vás z míry nevyvede. Rychle pochopíte, že jsou rizika, která vás sice lákají, ale do nichž se pustit nesmíte.

Lev

Nic z toho, co se děje, na vás přímo nedopadá. Právě proto se můžete podívat skutečnosti do tváře a bezchybně odhadnout další vývoj nynější situace.

Panna

Když se rozhodnete, že chcete někomu lichotit, vybírejte způsob, jakým to uděláte. Kdyby usoudil, že si z něj děláte legraci, moc by ho to nepotěšilo.

Váhy

Je vám docela dobře. atmosféra kolem je sice napjatá, ale to vám nevadí. Bez problémů se v tom, co se děje, zorientujete a správně zareagujete.

Štír

Sextil mezi Sluncem a Neptunem přináší okouzlení. Vy si však velice dobře uvědomujete, že je sice silné, ale přišlo v nejméně vhodnou dobu.

Střelec

O zásadní problémy se stará kvadratura mezi Marsem a Neptunem. Aktivuje lidi, kteří se vámi pokoušejí manipulovat a proti nimž budete bojovat.

Kozoroh

S partnerem se budete hádat kvůli lidem, kteří od vás požadují pomoc. Partner jim pomoci chce, zatímco vy máte pocit, že by se měli snažit sami.

Vodnář

Dopoledne, kdy je Luna v kvadratuře s Merkurem, raději nic neříkejte. To, co řeknete, by druhá strana zaručeně pochopila jinak, než jste to mysleli.

Ryby

Sextil mezi Sluncem a vaším vládcem Neptunem je neobyčejně přínosný. S jeho pomocí dokážete jednat tak, abyste řekli to, co je vám ku prospěchu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA