Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 162. den (12.6.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při konjunkci Venuše s Uranem riskujete zbytečné utrácení. Když si něco kupovat budete, mělo by to být to, co vám bude dělat radost i zítra a pozítří.

Býk

I vy se můžete zamilovat způsobem, o kterém jste dosud jen četli v zamilovaných románech. Dnes na vlastní kůži zjistíte, že skutečnost je daleko lepší!

Blíženci

Veškeré rodinné oslavy dopadnou skvěle. Kdybyste si ale ještě doma slíbili, že si z nikoho nebudete zbytečně utahovat, byla by atmosféra ještě lepší.

Rak

Konjunkce Venuše s Uranem můžete od základů změnit vztah, který máte k člověku, jehož jste dosud považovali za kamaráda. Teď je všechno jinak!

Lev

Dařit se vám bude zejména to, co vám dosud vůbec nešlo. Nechápete, co za tak zásadní změnou situace stojí, ale jste moc rádi, že to přišlo.

Panna

Lidé, kteří se zajímají o vaše názory, jsou na ně opravdu zvědaví. Je ve vašem zájmu, abyste jim podrobně vysvětlili, co a hlavně proč si myslíte.

Váhy

Při Luně ve Štíru přemýšlíte o svých financích a o tom, jak je i při nynějších turbulencích zachovat ve vyváženém stavu. Skvěle se vám to podaří!

Štír

Konjunkce Venuše s Uranem vede k láskám, které jsou sice bouřlivé a ohnivé, ale taky nedomyšlené. Flirtovat můžete, a zamilovat byste se neměli.

Střelec

Na rodinných akcích se nebavte o penězích, o majetku ani o investicích. O tom, jak to doma máte po této stránce zařízené, opravdu nikomu nic není!

Kozoroh

I vy se můžete zamilovat tak, že tím sami sebe vyvedete z míry. Obvykle nad láskou na první pohled trochu ohrnujete nos, ale dnes ji vnímáte jinak.

Vodnář

Zejména na silnici musíte být opravdu opatrní. Hrozí, že se dostanete do situace, kdy budete muset myslet nejen na sebe, ale i za všechny lidi kolem.

Ryby

Zejména ráno bude dost náročné. Hrozí stav, kdy se budete tvrdě hádat i kvůli tomu, na čem vám vlastně nezáleží a co vy sami ovlivnit nedokážete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA