Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 303. den (31.10.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Váš tvrdohlavý postoj k životu se ukáže jako jediný správný. Díky němu získáte nakonec i to, co jste považovali za ztracené a čeho jste se chtěli vzdát.

Býk

Dojem, že si s partnerem rozumíte i beze slov, je stále silnější. Zejména večer stačí, když se na sebe budete místo zbytečných slov jen široce usmívat.

Blíženci

Veškeré dojmy, které si dnes odnesete, byste měli probrat s partnerem. Na rozdíl od vás se ho netýkají osobně a dokáže je posoudit objektivně.

Rak

Luna ve vašem partnerském sektoru vás nutí, abyste se intenzivněji zaměřili na svého miláčka. Čím lépe se v něm vyznáte, tím to bude doma lepší.

Lev

Než se rozhodnete, že v práci kolegům dovolíte, aby rozhodovali za vás, dobře si to rozmyslete. Mohlo by to vás k větší hádce, než si umíte představit.

Panna

I když na nic jiného čas nemáte, na partnera si ho udělat musíte. Opravdu potřebuje jasně vědět, že je pro vás na světě ta nejdůležitější bytost.

Váhy

To, že na vás partner nemá moc času, vás z míry nevyvádí. V podstatě jste rádi, že si můžete všechno rozhodnout sami a jeho postavit před hotovou věc.

Štír

Harmonická Luna z Kozoroha vás nabíjí chutí měnit život k lepšímu. Navíc si můžete být jistí, že všechno, co v tomto směru uděláte, přinese úspěch.

Střelec

Luna ve vašem sektoru peněz vlastních přinese skvělé novinky. Když se podíváte na účet, zjistíte, že přišly peníze, s nimiž jste už nepočítali!

Kozoroh

I když je Luna ve vašem znamení náročná, vy si s jejím vlivem poradíte. Dokážete totiž bezchybně odlišit to, co by šlo, od toho, co se nepodaří.

Vodnář

Jsou věci, o kterých byste přemýšlet raději neměli. Zejména úvahami o budoucnosti zbytečně přijdete o čas. Navíc se zbavíte veškeré dobré nálady.

Ryby

Díky energii Luny z Kozoroha jednáte rozhodně a sebejistě. V práci i v soukromí dokážete každému vysvětlit, že udělá dobře, když vás bude respektovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA