Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 312. den (9.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Lidí, kteří vám začnou vysvětlovat, že jste měli dělat něco jiného, než jste dělali, bude dost. Vy na ně máte reagovat rozumně, což bude dost těžké.

Býk

Zejména ráno můžete pod vlivem napjatého vztahu Merkura s Uranem na sebe prozradit zbytečně mnoho. Kdybyste se kousli do jazyka, bude to lepší.

Blíženci

Všechno, co je pro vás důležité, nechejte na odpoledne. Díky Luně ve svém znamení dokážete mluvit tak, že vám každý dá raději za pravdu.

Rak

Uran ve vašem sektoru přátel vám přináší spoustu témat k přemýšlení. Zjistíte, že se s kamarády v názorech lišíte víc, než jste si dosud mysleli.

Lev

Situace, kdy se musíte rozhodovat mezi dětmi a partnerem, je opravdu náročná. Naštěstí ji zvládnete tak, abyste mohli být se svým výkonem spokojení.

Panna

Investice, které dáváte do svých přátel a známých, se vám dnes začnou pomalu vracet. Uvědomí si, co jste pro ně udělali, a začnou vám pomáhat.

Váhy

Zejména odpoledne, kdy je Luna v Blížencích, budete mít pocit víru, který se vás snaží strhnout. Novinka střídá novinku a vy nevíte, co dělat dřív.

Štír

Než partnerovi řeknete, že vás zklamal, přemýšlejte, jak se záležitost vyvíjela. Vyhnete se tak situaci, kdy by vám řekl, že i vy jste zklamali jeho.

Střelec

To, že se lidé kolem vás hádají, ještě neznamená, že se k nim máte a musíte přidat. Bude lepší, když je budete po straně pozorovat a taky se tím bavit.

Kozoroh

Napjatý vztah Merkura s Uranem na vás působí kupodivu kladně. S jeho pomocí se přestáváte bát a nahlas komentujete i to, co čem byste jindy mlčeli.

Vodnář

Čím rychleji vám dojde, že spěch je vaším největším nepřítelem, tím to bude lepší. Pak si dokážete všechno rozmyslet a nebudete dělat zbytečné chyby.

Ryby

Zejména odpoledne, kdy je Luna v Blížencích, se raději nehádejte. Z člověka, s nímž se pohádáte v tramvaji, se může vyklubat vás příští šéf!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA