Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 307. den (4.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Za rady, které dnes zadarmo rozdáte, vám nikdo ani nepoděkuje. Vy si pak můžete říct, že se namáháte zbytečně a že na to vlastně byla škoda času.

Býk

V peněžence máte daleko víc, než jste čekali. Vypadá to, že vám jde po finanční stránce tato náročná doba k duhu. Pohybujete se v ní jako ryby ve vodě!

Blíženci

Dejte si pozor, abyste na všechno nereagovali až moc citově. Když dovolíte, aby vaše jednání vedl a řídil zdravý střízlivý rozum,bude to lepší.

Rak

Čekejte víkend, který proběhne ve víru rodinných i přátelských oslav. Dnes je potřeba, abyste se postavili k plotně a něco dobrého na ně uvařili.

Lev

Kolem poledne si dejte pozor na lidi, kteří vám vysvětlují, že neumí a nedokážou lhát. Možná to neumí, ale zrovna na vás by se to učit nemuseli!

Panna

Některým lidem nesedíte ani v případě, kdy se s nimi snažíte ze všech sil vyjít. Nebylo by lepší, kdybyste takové snahy raději rovnou vzdali?

Váhy

O tom, že byste vyrazili na přátelskou oslavu, nechcete ani slyšet. Po celém týdnu máte všeho tolik, že večer daleko raději strávíte v pohodě doma.

Štír

Konec týdne bude velice příjemný, protože si domů neponesete žádnou práci. Místo práce můžete v klidu vymýšlet aktivity pro pobavení své i partnera.

Střelec

Než začnete na něčí úkor vtipkovat, dobře si to rozmyslete. Nezapomeňte, že při Luně v Rybách reagují citlivě i lidé, do nichž byste to neřekli.

Kozoroh

To, že si vás váš miláček hlídá, víte dávno. Dnes však přemýšlíte, zda nemáte rozjet nějaký románek jen proto, aby měl ke svému podezírání důvod.

Vodnář

V tom, co se týče vašeho zdraví, musíte prokázat silnou vůli. Pokud se nedokážete sami zříct toho, co vám v tomto směru škodí, je to velice špatné.

Ryby

Vůbec se nepoznáváte! I když máte možnost vyrazit do společnosti, rozhodnete se, že vám doma bude lépe. Svým rozhodnutím nadchnete i svého partnera.5.11 - SobotaPři Luně v Beranu probíhá všechno tempem rychlým až zběsilým. Vy naštěstí zvládnete své tempo držet tak, abyste za událostmi zbytečně nepokulhávali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA