Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 314. den (11.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když vás kamarádi pozvou na martinskou husu, vyrazte. Popovídání u dobrého jídla v milé a přátelské atmosféře na vás působí vyloženě blahodárně.

Býk

Den se rýsuje neobyčejně slibně. Kdybyste se rozhodli, že po návratu domů zapomenete na práci a budete si užívat příjemný večer, bude to vynikající.

Blíženci

Dopoledne si dávejte pozor na střet se státní mocí. I když jste si zejména na silnici jistí, že jste nic neprovedli, musíte se chovat kajícně.

Rak

Pří Luně v Blížencích se vyjadřuje každý ke všemu. Vy naštěstí mlčíte a čekáte, až se situace uklidní a vy budete moci pronést rozhodující slovo.

Lev

Úvahy o tom, zda si na martinskou husu zajít nebo zda si ji dát doma, mají jednoznačný výsledek. Dnes husu koupíte a zítra si ji doma upečete.

Panna

V práci se dopoledne musíte srovnat s hodně náročnou atmosférou. Každý má dojem, že byste ho měli poslouchat, a vůbec nechápe, že to dělat nechcete.

Váhy

To, že někdo změní názor a ještě vám vysvětlí, že se zachoval rozumně, s vámi nic neudělá. Vy to, co jste tvrdili včera, tvrdíte dnes a budete i zítra.

Štír

Při napjatém vztahu mezi Sluncem a Saturnem se vyhýbejte střetům se státní mocí. Nejprotivnější budou zejména všichni příslušníci dopravní policie.

Střelec

Při Luně ve svém partnerském sektoru se můžete pohádat i s člověkem, do kterého byste to nikdy neřekli. Nechcete se pokusit své nálady ovládnout?

Kozoroh

Tradice ohledně svatomartinské husy dodržujete. Dokonce objevíte hospůdku, ve které si ji můžete i v dnešních dobách dopřát za přijatelnou cenu.

Vodnář

K záležitostem z minulosti byste se vracet neměli. Je zbytečné, abyste otevírali něco, na co jste s úspěchem zapomněli a co vám už nic neříká.

Ryby

Při Luně v Blížencích si hlídejte zbytečné utrácení. To, že se vám něco zamlouvá, ještě neznamená, že to musíte mít. Zítra budete vše vnímat jinak.12.11 - SobotaLuna z Raka přinese láskyplný kontakt s člověkem, o kterém jste dosud jen snili. Teď přemýšlíte, zda máte společné koníčky, jimž byste se mohli věnovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA