Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 68. den (10.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Hlavně si zbytečně nevymýšlejte novou práci! Když v zaměstnání přijdete s nějakým návrhem na vylepšení pracovních postupů, budete to taky muset udělat.

Býk

Lidi, kteří vás provokují a čekají, že se naštvete, patrně neuspokojíte. Zato se budete tvářit tak, aby jim hned došlo, co si o nich myslíte.

Blíženci

Dopoledne si s partnerem raději nevolejte. Nedopadlo by to dobře. S vysokou pravděpodobností by po vás chtěl něco, co mu splnit stejně nedokážete.

Rak

Opět zjistíte, že svět je malý. Právě proto si musíte dávat pozor, abyste nemluvili zle ani o lidech, co si to zaslouží. Nevíte, kdo vás poslouchá.

Lev

Když to jenom trochu půjde, partnera zbytečně neprovokujte. Můžete mít sice dojem, že mu pár jedovatých slov udělá dobře, ale skutečnost je jiná.

Panna

Dárky na oslavu, na kterou jdete, vybírejte ne podle svého vkusu, ale podle toho, co se zcela jistě zamlouvá oslavenci. Bude to tak daleko jistější.

Váhy

S tím, co vám kdo slíbí, raději nepočítejte. Prvotní vůle může být sice dobrá, ale okolnosti, které nastanou, váš protějšek překonat nedokáže.

Štír

Než něco podepíšete, prostudujte si text do posledního detailu. Nejrůznějších pastí se v něm skrývá podstatně víc, než si dokážete představit.

Střelec

Jsou věci, do kterých se vám nechce, ale které udělat musíte. Naštěstí vám záda kryjí lidé, kteří sice zbytečně nemluví, ale kteří vás podporují.

Kozoroh

Důvody svého rozhodnutí nemusíte nikomu vysvětlovat. Stačí, když s nimi souhlasí partner. Všem ostatním odpovídejte nejednoznačně a vyhýbavě.

Vodnář

Než večer někam vyrazíte, velice důkladně přemýšlejte, jak se na to obléknete. Je potřeba, abyste měli oblečení, v němž se budete cítit opravdu dobře.

Ryby

O problém se postará kamarád, který si přijde půjčit. Velice dobře víte, že byste ho měli odmítnout, ale nakonec mu v rámci možností stejně vyhovíte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA