Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 19. týden (8.5.2017 - 14.5.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Chcete pomoc? Požádejte svého Berana. Obvykle má sice pusu plnou řečí, ale tentokrát se poznámek zdrží a jen se zeptá, co a kdy potřebujete.

Býk

Jeho předchozí partner je na vás opravdu naštvaný. Zatímco on stále tvrdil, že se vaším Beranem vyjít nedá, vy dokazujete, že to jde a že je to dokonce i pohoda.

Blíženci

Hovory ohledně dovolené jsou nepříjemné, ale nutné. Když vám Beran sdělí, že ta letošní bude trochu jiná, než jste si vysnili, líbit se vám to nemusí, ale souhlasit s tím musíte...

Rak

Najít toho pravého nebo tu pravou není jednoduché. Když však v pondělí na nějakém setkání, na které jste původně nechtěli vůbec jít, narazíte do Berana, zjistíte, že už hledat nemusíte.

Lev

Citovou jistotu vám neposkytne. O své lásce vás sice bude ohnivě ujišťovat (zejména ve středu, kdy jste oba pod vlivem konjunkce Merkura s Uranem), ale tím jeho angažovanost taky skončí.

Panna

Situace, která mezi vámi vznikne, připomíná skoro až drama. Naštěstí dokážete rozhovor vést tak, aby Beran sám pochopil, že mu kompromis ve vašich očích neuškodí.

Váhy

S tím, že vás miluje, se nechlubte. Dokud to víte jen vy dva, nemusíte řešit ani jedovaté poznámky, ani závistivé pohledy, které by vám zbytečně kazily dobrou náladu.

Štír

Překvapení, které mu chystáte, tak moc nedopadne. Naštěstí máte chápavého partnera, který ví, že jsou chvíle, kdy se ani ten nejlepší úmysl nepodaří.

Střelec

O jeho sebevědomí se nebojte. Zatímco ostatní lidé z vašeho okolí by ho potřebovali dodat, patří váš Beran k těm, kteří by ho naopak mohli mít o trochu méně.

Kozoroh

Intuice, která vám oběma obvykle chybí, pracuje v tomto týdnu zdvojenou silou. Můžete se na ni oba spoléhat, protože si můžete být jistí, že vás nezklame.

Vodnář

O vaše názory projeví zájem kamarád jeho bývalého partnera. Zkuste překonat pochopitelnou nechuť a radu mu dát. Může z toho být velice zajímavá a dlouhodobá spolupráce.

Ryby

Hlavně si od něj nenechte diktovat, co si máte myslet. On se o to sice může pokusit, ale vy musíte zareagovat tak, aby ho to podruhé už nenapadlo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA