Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 20. týden (15.5.2017 - 21.5.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nezdá se vám, že byste měli poněkud ubrat na tempu? Týká se to zejména práce, kde oba podáváte takové výkony, že pak nemáte na toho druhého čas, náladu ani nervy.

Býk

Když mu přehodíte podstatnou část domácích prací, je to sice nečestné a nesportovní, ale zato taktické. Váš Beran to zvládne a vaše pochvala mu jako odměna bude stačit...

Blíženci

Jeho zásady vám silně lezou na nervy. Máte totiž oprávněný dojem, že je využívá jen v době, kdy se mu hodí, zatímco jindy o nich mlčí a tváří se, jako by ani neexistovaly.

Rak

Hlavně nedovolte, aby se vám pletl do toho, čemu ani trochu nerozumí. Zejména v pondělí je Beran velmi přesvědčivý, a mohl by vás přimět k něčemu, co by mnoho užitku nepřineslo.

Lev

Patří k lidem, kterým podáte prst a oni budou chtít ruku až po loket. Naučte se ho odmítat dřív, než budete toho, co jste pro něj udělali a co jste mu dali, opravdu upřímně litovat.

Panna

Po jeho boku zvládnete neskutečné věci. Občas vás může napadnout, že kdybyste ho měli po boku dřív, mohli byste si žít daleko lépe, než si žijete teď.

Váhy

Někteří jeho kamarádi vám připadají vyloženě podivní. Naštěstí má Beran rozum, a ve chvíli, kdy zjistí, že se vám nezamlouvají, vás přestane nutit, abyste se s nimi stýkali.

Štír

Hlavně mu neustupujte! Ve chvíli, kdy zjistí, že se ho nebojíte, a že na vás jeho řev žádný velký dojem, nedělá, se jako zázrakem zklidní a začne se chovat rozumně.

Střelec

Naučte se ho odmítat vlídně, ale důrazně! Pokud to neuděláte, usoudí, že k sobě patříte, a postará se, aby vás jako pár nerozlučných milenců začalo vnímat i vaše okolí.

Kozoroh

Týden probíhá ve znamení boje o první místo. Nenechávejte nic náhodě a hned v pondělí dejte jasně najevo, že se k vám Beran buď bude chovat slušně - nebo dokážete žít i bez něj.

Vodnář

Vaše představa o životě narazí na to, co chtěli vaši i jeho rodiče. Naštěstí umíte držet spolu a předkům dokázat, že jste se ve volně své vlastní společné cesty nezmýlili.

Ryby

Neustále chce, abyste mu něco vysvětlovali. Váš miláček má totiž dojem, že slova všechno vyřeší, a nechápe, že se bojíte, že mezi vás vnesou ještě větší zmatek.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA