Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 30. týden (23.7.2018 - 29.7.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Drobné problémy s partnerem z tohoto znamení za vás nikdo nevyřeší. V pátek však můžete využít zatmění a domluvit se, že s nimi skončíte jednou provždy.

Býk

Za to, co jste pro něj a jeho rodinu udělali, velký vděk nečekejte. Problém není v tom, že by ho Beran necítil, ale v tom, že se stydí o něčem takovém vůbec začít mluvit.

Blíženci

Ve vztahu buďte opatrnější, než dosud. To, že se s Beranem dobře bavíte, ještě neznamená, že mu na sebe musíte prozradit všechno, co jste prožili a co máte za sebou.

Rak

Zkuste se na něj podívat jinak, než jste se dívali dosud. Konečně si můžete uvědomit, že to není jen partner pro zábavu, ale že z něj může být i skvělý souputník pro život.

Lev

Některé věci opravdu nechápete, naštěstí to nemusíte přiznávat nahlas. Váš Beran má pocit, že všemu rozumíte, a vy se rozhodnete, že ho při jeho domněnkách necháte.

Panna

Hlavně začátek týdne bude dost náročný. Beran má pocit, že by se všechno mělo točit podle něj, a nechápe, že nárok na nějaká svá vlastní přání byste chtěli mít i vy.

Váhy

Neustále uvažujete, co udělat, abyste si ho získali, možná by ale bylo lepší, kdybyste přestali tlačit na pilu. Dopřejte mu čas, aby sám pochopil, jak moc vás potřebuje.

Štír

Všechno sice stihnete, ale na poslední chvíli. Budou kolem toho takové nervy, že si oba slíbíte, že příště už vznik takového zmatku prostě nedovolíte.

Střelec

V jeho přítomnosti si klid moc neužijete, Váš miláček vyžaduje, abyste se věnovali především jemu. Když to neuděláte, bude se zlobit tak, že z něj půjde skoro hrůza...

Kozoroh

Patří k lidem, s nimiž se vám žije velice pohodlně. Neztrácíte čas přemýšlením o tom, co chtěl svými slovy říci, Beran říká přesně to, co si myslí, a nic neskrývá.

Vodnář

Když nevíte, co dělat, s Beranem to neřešte, mohl by s tím být značný problém. Beran má totiž sklon přehlížet detaily, které o konečném úspěchu vašeho snažení rozhodují.

Ryby

Jde o týden, kdy byste měli všechno, co se jen dá, přenechat svému partnerovi. Dejte mu volnou ruku a pak ho už jen chvalte za to, že udělali i to, do čeho se vám nechtělo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA