Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 12. měsíc (1.12.2016 - 31.12.2016)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Patříte k těm opravdu zajímavým. Zatímco vaši kolegové a většina známých se snaží práci vyhnout obloukem, vy děláte všechno pro to, abyste ji zvládli co nejvíce a zároveň v co nejlepší kvalitě. Pokud za to čekáte peníze, přijdou, a bude jich tolik, že vám zbude nejen na to, abyste svým blízkým udělali radost, ale i na rezervy, které se vám dosud vytvořit nepodařilo.

Býk

Hlídejte si výdaje, které mohou lehce převýšit vaše aktuální příjmy. Zároveň si zkontrolujte to, kam je posíláte, protože je možné, že něco platíte dvakrát. Pokud se dětí týče, měli byste je kontrolovat nenápadně, ale důsledně. Když to neuděláte, hrozí, že se za vašimi zády zapletou do problémů, s jejichž řešením pak budete mít spoustu práce, a které vás navíc budou stát spoustu peněz.

Blíženci

Je potřeba, abyste posílili rodinné vazby. Vaši příbuzní potřebují vaši velkorysost a v neposlední řadě i váš zdravý rozum, který jim pomůže odfiltrovat věci podstatné od nepodstatných. V další etapě je potřeba, abyste partnerovi rozmluvili jeho až příliš velkorysé nápady, které se týkají konce roku. Silvestr v Aspen je sice skvělý, ale pro vás bohužel nedostupný.

Rak

Soustředit se nedokážete, i když se o to opravdu snažíte. Počítejte s tím, že budete přes veškerou snahu dělat chyby, které pak musíte s vypětím všech sil napravit. Pokud chcete seznam nepříjemností, které vás v tomto měsíci potkají, snížit nebo dokonce úplně zrušit, zmírněte především pracovní tempo a než něco pustíte z rukou, pro jistotu to dvakrát zkontrolujte!

Lev

Přiznejte si, že je potřeba, abyste se překonali, potlačili svou vrozenou velkorysost a ještě jednou prošli a eventuelně i pozměnili strukturu svých výdajů. V další etapě popřemýšlejte o nových pojistkách, které byste mohli ještě v tomto roce uzavřít. Zároveň se překonejte a zeptejte se zaměstnavatele, zda by vám na vaše spoření nějakou částkou nepřispěl.

Panna

Čím víc měsíc pokračuje, tím jste spokojenější. Situace se tříbí a vy jste spokojení, protože máte konečně ve všem jasno. Potěší vás i rodiče a zástupci starší generace vůbec. Přiznají, že můžete mít občas pravdu a zbytečně se s vámi nehádají. Ve druhé polovině měsíce si pořiďte nové společenské roucho. Na žádné večírky ani plesy jste jít nechtěli, ale osud to vidí jinak.

Váhy

Velice dobře dopadnou veškerá úřední jednání včetně soudů. Pokud jste se dosud soudili bez sebemenšího pozitivního efektu, můžete čekat, že se věci obrátí k lepšímu a vy konečně získáte pevnou půdu pod nohama. Do konce roku se celá záležitost sice ani omylem nevyřeší, ale vy máte konečně naději na dohledný konec, což je v tomto případě to nejdůležitější...

Štír

Neobyčejně vás překvapí děti, které ukážou, že mají ohledně své další budoucnosti naprosto konkrétní představy. Když přijdou s tím, že se pokusí dostat na zahraniční studia, neříkejte jim, že to bude náročné, ale snažte se všestranně podpořit jejich sebevědomí. Když nahlas přiznáte, že vám jejich rozhodnost imponuje, protože vy byste něco takového v jejich věku nedokázali, bude to dokonalé!

Střelec

Když se rozhodnete něco ukončit, udělejte to tak, aby cesta zpátky už v žádném případě nebyla. Když se vaše nyní už bývalá láska odstěhuje z dosud společného bytu, na nic nečekejte a co nejrychleji vyměňte zámky. Schůzky si domlouvejte jen v případě, že na nich potřebujete něco opravdu důležitého vyřídit. Jakékoliv úvahy o tom, že by se všechno mohlo ještě jednou vrátit, zakažte druhé straně i sobě!

Kozoroh

Nálada, která kolem vás vládne, je sice z valné části pracovní, ale taky optimistická. Pokud jste čekali na vyšší pracovní postavení, záhy zjistíte, že postavení sice přijde, ale peníze s ním spojené, nejsou zdaleka takové, jak jste čekali. Nadřízení vás sice ujišťují, že jde o záležitost, která se časem uladí a vylepší ve váš prospěch, ale vám tyto řeči náladu moc nevylepší.

Vodnář

Peníze nemáte, ale budete je potřebovat. Je docela možné, že se najde šance, abyste si koupili auto, které se vám už dlouho líbí a které by vám navíc po všech stránkách vyhovovalo. Pokud se domluvíte s partnerem a oba uznáte, že jde o šanci, která je ojedinělá a hned tak se nevrátí, překonejte hrdost, obraťte se na rodiče a poproste je, aby vám chybějící částku půjčili.

Ryby

Když to jde, nepospíchejte a hrajte na čas. Je docela možné, že se hned začátkem roku změní buď předpisy nebo rovnou zákony, a vy na své opatrnosti docela slušně vyděláte. V každém případě si však hlídejte peníze, které vydáte na vánoční dárky. Když místo deseti maličkostí darujete jednu nebo dvě cenné věci, bude to pro vás i pro obdarovaného daleko lepší.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA