Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 9. měsíc (1.9.2016 - 30.9.2016)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Vaše ambice konečně dojdou uspokojení. Šance, kterou vám donesou až pod nos, je skvělá a vy byste ji měli využít. Vysvětlit to však musíte partnerovi, který má pocit, že na něj už tak máte málo času, a bojí se, že ho budete mít ještě méně. Ujistěte ho, že se mýlí a požádejte, aby vám pro budoucnost vytvořil fungující rodinné zázemí, bez něhož se nehnete z místa.

Býk

Pokud máte pocit, že vaše zdraví nefunguje tak, jak byste si představovali, je nejvyšší čas, abyste o tom přestali pouze mluvit a začali se o sebe pořádně starat. Nechte si udělat veškerá základní vyšetření a následně se po poradě s lékařem rozhodněte pro nový životní styl. Začátky budou těžké, ale pokud vydržíte, už koncem měsíce zjistíte, že jdete správným směrem.

Blíženci

Jediné, co opravdu nutně potřebujete, je alespoň pár souvislých dní odpočinku, kdy nebudete žádným způsobem pracovat. Poraďte se s partnerem, který už dlouho myslí na prodloužený víkend v tichých lázních, kde se o vás budou dobře starat a kde na sebe budete mít dostatek času. Neříkejte, že je to zbytečné utrácení, ale berte to jako investici do zdraví i do vztahu...

Rak

Kamarádi mají za to, že byste jim měli se vším rádi a dobrovolně pomáhat, a nechápou, že máte rodinu a příbuzné, kteří vás momentálně potřebují víc. Promluvte si s nimi otevřeně, ale pokud máte pocit, že vám stejně nevěří, své vysvětlování zkraťte. Ve druhé polovině měsíce se těšte na nabídku na zajímavou zimní dovolenou, kterou byste měli využít.

Lev

Jediné, čemu byste se měli důsledně vyhýbat, jsou jakékoliv stroje, s jejichž obsluhou nemáte zkušenosti. Jde o měsíc, kdy pro vás bude problémem i nastartování nového mobilu! Obvykle jste na své schopnosti v tomto ohledu právem pyšní, ale teď uděláte dobře, když se vlastní aktivity vzdáte a objednáte si odborníka. Budete ho sice muset zaplatit, ale to zvládnete...

Panna

Jste ve velice zajímavé situaci. Člověk, kterého byste moc chtěli, pomalu neví, že existujete, zatímco ten, o kterého nestojíte, se kolem vás neustále točí. Je jen na vás, zda dáte přednost jistotě v náručí někoho, koho zase tak vášnivě nemilujete, nebo zda věnujete své city člověku, který vás sice při setkání zdvořile pozdraví, ale tím jeho zájem skončí.

Váhy

Je potřeba, abyste v sobě vzbudili diplomata. Pokud se v práci proti sobě staví dvě nesmiřitelné skupiny kolegů, vy byste měli nasadit vlídnou a chápavou tvář a za všech okolností si zachovat neutralitu. Vaše jednání sice moc nadšení nevzbudí, protože každá frakce doufala, že vás dostane na svou stranu, ale pro váš klid nic lepšího neexistuje.

Štír

Hlavně neztrácejte čas tím, že budete svému životnímu partnerovi dokazovat, že jste lepší než ti, kteří jeho životem prošli před vámi. Když se budete chovat tak, jako byste byli v jeho životě první a jediní, můžete na tom jenom vydělat. Vaše sebevědomí stoupne a vás miláček konečně pochopí, že jste naprosto nezasloužené štěstí, které mu vstoupilo do života.

Střelec

Připravte se na neustálé hovory o penězích, které vás otravují jak v práci, tak mimo ni. Zaměstnavatel vám sdělí, že na dlouho slíbenou pracovní pomůcku můžete zapomenout, doma se dozvíte, že máte po dovolené v rezervách díru a musí se šetřit. Nepropadejte panice, naděje na mimořádné příjmy je vysoká a peníze, s nimiž jste nepočítali, skoro jisté!

Kozoroh

Změn se nebojte, protože všechny, které proběhnou, vám přinesou do života jenom to dobré. Připravte se ale na chvíle, kdy budete muset o jejich pozitivním efektu přesvědčovat nejen partnera, ale i rodiče. Vyslechněte jejich názory, nepřipomínejte jim, že vy nyní žijete v jiném světě, než žili oni, ale nakonec si udělejte to, co vám radí váš zdravý rozum, který nezklame.

Vodnář

To, že jsou podmínky nějak nastavené, ještě neznamená, že se s nimi máte smířit. Pokud chcete, dosáhnete velice rychle změny, která je pro vás daleko příznivější. I když se všechno odehrává podle vašich představ, nesmíte usnout na vavřínech. Využijte každé chvíle, kdy můžete posílit svou společenskou pozici a dokázat, že se s vámi musí počítat.

Ryby

Veškeré partnerské záležitosti probíhají na výbornou. S miláčkem se nehádáte a rozumně se dokážete domluvit i tam, kde jste dosud společnou řeč hledali obtížně. Když partner přijde s tím, že byste si spolu měli dopřát dovolenou, na kterou během hektického léta nebyl čas, neříkejte, že je vám doma dobře, ale hned se s ním domluvte na místě, kam vyrazíte.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA