Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 2. měsíc (1.2.2017 - 28.2.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Nebojte se a bez obav předveďte veřejně všechny talenty a schopnosti, které máte. Navíc máte obdivuhodné šance, kdy se můžete zbavit záležitostí, které vám zabírají kapacitu v životě i v hlavě. Najděte si cestu, kterou chcete pokračovat, a směle na ni vykročte. Žádného průvodce nepotřebujete, ale když se najde někdo, kdo chce jít po vašem boku, bránit byste mu neměli.

Býk

Jde o zlomové období, kdy je veškeré čekání a otálení luxusem, který si nemůžete dovolit. Hned po přečtení těchto řádků si vyčleňte to, co je pro vás nejdůležitější, a začněte na tom pracovat. Následně poděkujte partnerovi, který má pochopení, a bez velkých řečí na sebe vezme značnou část vašich domácích povinností, čímž vám uvolní ruce pro práci na kariéře.

Blíženci

Je potřeba, abyste v sobě probudili diplomata. Týká se to zejména práce, kde nadřízený chce, abyste mu pomáhali prosazovat jeho názory, zatímco kolegové se domnívají, že byste svého talentu měli využít pro prosazování jejich oprávněných zájmů. Každý jiný by se v takovém zmatku spolehlivě ztratil, ale vy dokážete obě znesvářené strany zklidnit a dokonce přemluvit k oboustranně prospěšné spolupráci!

Rak

Odložte strach a bez obav využijte každé šance, kterou dostanete, a jichž rozhodně není málo! Pokud se najde někdo, kdo vám začne vysvětlovat, že se pouštíte do něčeho, na co nemáte, na jeho slova nedejte. Když si později a hlavně v klidu všechno, co vám řekl, rozeberete, rychle pochopíte, že se dotyčný bojí, abyste ho nepřeskočili, a proto se rozhodl, že vás odradí.

Lev

Obvykle se pyšníte tím, že ke svému životu nikoho nepotřebujete, protože by vás stejně jen připravoval o klid, ale teď přemýšlíte, zda nenastal čas, kdy byste měli změnit názor. Pokud nechcete prožívat jaro, kdy si opět budete muset přiznat, že byste samotu moc rádi vyměnili za citem podložený vztah, hned si vyberte někoho, ke komu vás srdce táhne, a začněte s namlouváním!

Panna

Kariéra se rýsuje slibně, ale vy si přesto uvědomujete, že nastal čas, kdy je potřeba, abyste doplnili své vědomosti. Naštěstí dokážete využít moderních vzdělávacích metod! Přihlásíte se do školy, která funguje na internetu, zapíšete se do několika webinářů a s chutí začněte získávat znalosti, které nejsou jen akademické, ale které naopak dokážete hned prakticky využít.

Váhy

Vaše nezávislost je sice na jedné straně imponující, ale na druhé vám může slušně zkomplikovat život. Než se rozhodnete pro opravdu zásadní životní změnu, která se navíc netýká jen vás, měli byste to nejdříve probrat s partnerem. Když do svých plánů zapracujete i jeho poznámky a postřehy, uděláte pro zdar celé akce víc, než si dokážete představit.

Štír

Hlavně si uvědomte, že odpočinek není sprosté slovo, a relaxace není synonymum pro lenost. Obojího byste si měli dopřát podle potřeb! To, že si místo obvyklé víkendové práce naplánujete návštěvu aqvaparku nebo jiného podobného zařízení, vaší výkonnost nesníží, ale naopak zkvalitní a všestranně pozvedne. Příjemným důsledkem pak bude skvěle zpracovaný úkol, pochvala a navíc i finanční odměna!

Střelec

O stará přátelství pečujte, nové vztahy navazujte při každé příležitosti a hlavně bez obav. Uvědomte si, že nejlepší, nejzajímavější a dobře placená místa se nehledají v inzerátech, ale přijde se k nim tak, že vás někdo doporučí, a představí vás jako někoho, kdo je na podobnou práci nejlepší. Využijte známých a poproste je, aby vás na nějaký podobný post dostali!

Kozoroh

Doháníte to, co jste nezvládli, poletujete po úřadech, ale kromě toho musíte fungovat jako rodič, který vychovává děti a ukazuje jim správnou životní cestu. Pozor byste si však měli dávat na zbytečné utráceni a investice, které se vám nevrátí. Pokud dostanete nabídku na práci, kde musíte nejdříve složit peníze nebo zaplatit kauci, slušně poděkujte a hledejte dál.

Vodnář

Za to, že vás váš dosavadní život nudí, se nestyďte, protože to tak prostě je. Můžete se však zamyslet a udělat něco, aby se situace změnila ve váš prospěch. Pro začátek stačí, když se vzdáte hlídání svého bydliště i svých blízkých, a místo toho si půjdete alespoň občas zasportovat, projít se, nebo se obohatit kulturou, na kterou vám jindy nezbývá čas ani energie.

Ryby

Konečně pochopíte, co je v životě opravdu důležité, a začnete dělat všechno pro to, abyste to získali. Můžete se sice dozvědět, že jste sobec, který myslí jen na sebe a na svůj prospěch, ale to vám může být jedno. Pokud přijde šance na cestu, na níž se budete seznamovat jak s novými lidmi, tak s aktivitou, která by se mohla stát vaším dalším povoláním, neváhejte a jeďte!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA