Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 4. měsíc (1.4.2017 - 30.4.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Atmosféra kolem vás se zahušťuje a vy přemýšlíte, kolik času vás dělí od oprávněného výbuchu. Naštěstí máte vedle sebe partnera, který chápe, co se děje, a ze všech sil se snaží, abyste si udrželi alespoň trochu přijatelný rozmar. Když vás tahá na procházky a nutí vás, abyste mysleli i na něco jiného než na práci, líbit se vám to nemusí, ale poslouchat byste ho ve vlastním zájmu měli.

Býk

V práci to vypadá na pozitivní změny. Emoce se zklidnily a s nadřízeným se konečně dá rozumně mluvit. Pokud máte nápad, který považujete za skvělý a pro firmu přínosný, nečekejte a při první příležitosti ho představte! Vyhnete se tak situaci, kdy by s něčím hodně podobným přišel člověk, který sice nemá vaši inteligenci, ale na rozdíl od vás se nebojí.

Blíženci

Dárky mohou mít rozmanitou podobu, ale ty, které v tomto měsíci dostanete vy, vás přivedou vyloženě do rozpaků. Pokud vám někdo daruje víkend s vařením, hlavně to neberte jako narážku na své mizerné kuchařské umění! Dotyčný vaří moc rád, vaření ho baví, a vám víkend pořídil proto, aby se s vámi konečně setkal v neformálním a příjemném prostředí.

Rak

Práce máte až nad hlavu, ale přesto je potřeba, abyste mysleli i na relaxaci. Pokud vám partner vysvětluje, že byste se oba měli víc hýbat, není to z jeho strany zlomyslnost, ale opravdová starost o vaše zdraví. Kdybyste alespoň o víkendu věnovali pár hodin péči o svou tělesnou schránku, cítili byste se rázem daleko lépe. Navíc byste sundali pár kilo, což by taky nebylo k zahození.

Lev

Rodina vám přináší spoustu radostí, ale také nemalé starosti. Postarají se o ně děti, které se samostatně a bez porady s vámi rozhodly, že vyrazí do světa na zkušenou. Chvíle, kdy vás postaví před hotovou věc, bude sice náročná, ale nakonec převáží pýcha. Opět se přesvědčíte, že jste z dětí vychovali samostatné a cílevědomé lidi, kteří si se životem dokážou poradit.

Panna

Úvahy o koupi nemovitosti začínají nabírat na obrátkách. Pokud vám však instinkt říká, že v celé záležitosti je něco podezřelého, dejte na něj, a celou záležitost proberte s nestranným odborníkem. Kdybyste si navíc na všechna jednání s sebou brali právníka, bude to sice nějakou tu korunu stát, ale za jistotu, že jste pro zdar akce udělali všechno, co se udělat dalo, to opravdu stojí...

Váhy

V práci se připravte na spoustu nových zážitků. Budete na vlastní oči přítomni chvíli, kdy dosavadní šéfův favorit poletí způsobem, o kterém jste se dosud neodvážili ani snít. K vaší cti je však dlužno říct, že odoláte pomstychtivosti a celou záležitost necháte bez komentáře. Lidí, kteří dotyčnému nahlas řeknou to, na co zatím neměli odvahu, bude i bez vás dost...

Štír

Když partner říká, že byste si na něj měli udělat alespoň tolik času, kolik věnujete svým kamarádům, nerozčilujte se a přiznejte, že má pravdu. Zatímco s kamarády si povídáte rádi a často, se svým životním druhem komunikujete většinou větami holými a systémem příkazů a zákazů. Pokuste se svému druhovi věnovat stejnou pozornost, jakou dáváte svým známým, a uvidíte, jak rychle se váš vztah vylepší.

Střelec

Přiznejte si, že s prací máte problémy. To, co vás zatím bavilo, berete jako tíživou povinnost, do které se vám ani trochu nechce. Pokud vaši náladu nevylepší víkend, kdy se práci vyhnete, a který plně věnujete odpočinku, nezbude, než abyste začali přemýšlet o změně zaměstnání. Stejně víte, že tam, kde jste, už skoro patříte k inventáři, a je vám jasné, že vás tam nic zajímavého nečeká.

Kozoroh

Když se partnerovi něco nepovede, pokuste se to brát jako věc, která se stává. Je sice pravda, že byste to mohli jedovatě a zároveň vtipně okomentovat, ale to je právě to, čemu byste se měli vyhnout. Když se už ukáže, že je to opravdu průšvih, nekomentujte, ale snažte se společnými silami z této nemilé situace nalézt východisko. Určitě se vám to podaří!

Vodnář

Odložte ostych, který je momentálně vaším největším nepřítelem! Pokud dostanete šanci, abyste představili výsledky své práce, neváhejte a okamžitě se toho ujměte! Zároveň pak počítejte se spoustou dotazů, které budou po vašem vystoupení následovat. Když na ně dokážete odpovídat jasně a dokonce s jistou dávkou vtipu, sklidíte na závěr zasloužené uznání.

Ryby

Pokud máte šanci vyzkoušet sport, s nímž dosud nemáte osobní zkušenosti, neváhejte a jděte do toho! Jde o činnost, která se vám zalíbí. Navíc v ní budete od začátku tak šikovní, že vám nikdo neuvěří, že jste opravdu začátečníci. Drobný problém bude při pořizování náležité výbavy, která nepatří k nejlevnějším, ale i to nakonec zvládnete tak, abyste byli spokojení.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA