Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 7. měsíc (1.7.2018 - 31.7.2018)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Některé věci se vyvíjejí podstatně pomaleji, než by se vám zamlouvalo. Vy se je však nesmíte snažit popohánět kupředu. Nebylo by to k ničemu. Když se místo toho rozhodnete, že si budete užívat zaslouženou dovolenou, bude to rozumnější. Kolem toho, kam pojedete, se sice v rodině rozpoutá tak trochu drama, ale nakonec se i na tom bez problémů domluvíte.

Býk

To, že vám v práci stále ještě nepřidali, vezměte na vědomí v klidu. To ovšem neznamená, že byste s tím neměli nic dělat. Nenápadně si zjišťujte, zda by se nedalo sehnat jiné místo. K vašemu údivu to vůbec nebude problém. Než se rozhodnete, že půjdete jinam, nebude to jednoduché. Pak si ale můžete být jistí, že jdete do místa podstatně lepšího, než je to nynější.

Blíženci

Je potřeba, abyste dokázali svou pozornost rovnoměrně rozdělit mezi práci, domácí záležitosti a zábavu. V práci se musíte přizpůsobit zvýšeným nárokům, které vyplývají z absence kolegů, kteří jsou na dovolené. Doma musíte kromě jiného zavařovat a jinak zpracovávat ovoce, kterým vás kamarádi zásobují v neskutečném množství. A za zábavou chodit musíte, protože vás kamarádi přesvědčují, že to bez vás není ono.

Rak

Než abyste dělali něco, co se vám nelíbí, nezamlouvá a vůbec vás to nepřitahuje, jen kvůli partnerovi, nedělejte raději nic. Bude to lepší, než kdybyste se zbytečně hnali do něčeho, co vám nic užitečného nepřinese a jen vás to vystaví zbytečnému stresu. Partner má sice pocit, že jste se měli zachovat jinak, ale nakonec uzná, že vlastně jednáte naprosto logicky.

Lev

O důvodech svého rozhodování se nebavte ani v práci, ani doma. Všude jsou zvědavé uši, které to, co by nemusely, nejen slyší, ale taky si to pamatují. Navíc jde o lidi, kteří neumí mlčet a neopomenou se o své postřehy podělit s každým, kdo jim přijde do cesty. Když si nedáte pozor na to, co a komu říkáte, najednou zjistíte, že o vás koluje i to, co s pravdou nemá vůbec nic společného.

Panna

Žárlivého partnera řešit nemusíte, což je dobře. O to víc se musíte zabývat žárlivými kolegy a spolupracovníky. Když budete na dovolené, budou všem kolem naznačovat, že vaše práce není zdaleka tak kvalitní, jak to dosud vypadalo. Jakmile se vrátíte, okamžitě vám dojde, co se děje. Neváhejte a zasáhněte dřív, než vám všechno přeroste přes hlavu a než zjistíte, že jste se dostali do situace, s níž pohnout nedokážete.

Váhy

Zatímco ostatní si z dovolené vozí suvenýry a nejrůznější ozdobné maličkosti, vy kromě památek prolézáte i bleší trhy a bazary, přičemž je vám jedno, zda je to doma nebo v cizině. Ze svých cest si pak přivezete krásné bytové doplňky a neotřelé dekorace. Díky svým dovolenkovým úlovkům dáte svému bytu šmrnc, který vám budou kamarádi opravdu upřímně závidět.

Štír

Kromě práce (ať už v zaměstnání, nebo doma na zahradě) byste si měli najít dostatek času i na své koníčky. Nenechte si však do nich mluvit! Když vás partner žene na kolo, zatímco vy byste si daleko raději četli, doporučte mu, aby si vyrazil sám. Výsledkem bude spokojený zážitek dvou lidí, kteří mají sice každý jiné zájmy, ale bez problémů si dokážou vyjít vstříc.

Střelec

Zaslouženého volna využijte mimo jiné k obhlídce nabízených parcel a nemovitostí. Musíte je vybírat pečlivě. Hlavně nepotlačujte intuici. Pokud chcete najít místo, kde bude váš domov, musíte objevit takové, kde vám bude po všech stránkách dobře. Když přijdete někam, kde to sice vypadá úplně jinak, než jste si představovali, ale kde jak vy tak partner pochopíte, že je to ono, neváhejte a berte. Hlava se mýlit může, ale srdce se neplete...

Kozoroh

V rámci rodiny musíte kromě jiného řešit i zdravotní záležitosti. Když lékař rodičům (nebo obecně někomu ze starší generace) doporučí lázně, nedejte na jejich ujišťování, že nic takového nepotřebují. Stejně tak jim musíte zarazit veškeré hovory o zbytečném rozhazování. Převezměte iniciativu do svých rukou! Tím, že rodiče nacpete do auta a na místo určení je odvezete, jim pomůžete víc, než si umíte představit.

Vodnář

Než se rozhodnete, že někoho získáte, přemýšlejte, zda ho opravdu chcete. Na to, abyste získávali člověka, který by fungoval jen jako trofej, je škoda času i vaší energie. Dejte si čas a na nic zbytečně nespěchejte. Kdybyste se rozhodli, že si dopřejete pomalé a tak trochu staromódní namlouvání, kdy budete chodit ruku v ruce na procházky, bude to nejlepší.

Ryby

Na to, že byste si mohli léta užívat sami a podle svého výběru, zapomeňte. Většinu svých volných chvil musíte podřídit rodině. Jakmile se něco slaví - ať už svatba nebo nějaké jubileum - všichni usoudí, že se to bez vás neobejde. Budete fungovat nejen jako organizátor, ale i jako vrchní dohled přes kuchyň i přes zábavu. Nebojte se, zvládnete to na výbornou!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA