Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 10. měsíc (1.10.2017 - 31.10.2017)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Ne rozdíl od ostatních, kteří mají dojem, že se vaše firma jen tak tak potácí, si vy velice dobře uvědomujete její potenciál. Vaše nápady, které by ji mohly vrátit zpátky do hry, jsou naprosto geniální. Je ale potřeba, abyste s nimi seznámili ne svého nadřízeného, ale přímo majitele firmy. Využijte první šance, kdy se k němu dostanete, a přesvědčte ho, že má šanci k růstu.

Býk

Počítejte s většími investicemi do domácnosti a rodinného hospodaření vůbec. Pokud vám začátek školního roku ukázal, že nutně potřebujete nové auto, neváhejte a začněte vybírat vhodný model. Když miláček usoudí, že nutně potřebuje něco, co vy považujete za zbytečné (třeba parkovací automat), neříkejte, že je to nesmysl. Tím, že mu jeho přání splníte, máte pro zbytek roku zaručenou pohodu!

Blíženci

O nečekané změny plánů se vám postarají rodiče. Neustále je musíte vozit po lékařích nebo jim vysvětlovat, že lázně v jejich případě nejsou zbytečným vyhazování peněz, ale nutnost, kterou musí v rámci péče o své zdraví podstoupit. Počítejte s měsícem, kdy jim budete sloužit jako taxikáři. Přesto budete moc rádi, že je máte a že s ním můžete trávit víc času než obvykle.

Rak

Zajímavé budou zejména rodinné oslavy. Všichni příbuzní čekají, že se jako obvykle ujmete organizace, a nikdo nechápe, že se vám do toho ani trochu nechce. Po delších debatách se nabídnete, že pro oslavence vyberete dárek, koupíte ho, necháte ho zabalit a nakonec ho i dovezete na místo určení. Rodina má sice dojem, že jste mohli udělat víc, ale nakonec se s vaším návrhem smíří.

Lev

Když o vaši společnost někdo nejeví zájem, vy se mu nevtírejte. Svůj zájem jste mu naznačili už několikrát - a to, že se nechytá, je jeho vlastní svobodné rozhodnutí. Kdybyste se dokázali smířit s tím, že z vás dvou pár nebude, dýchalo by se vám rázem daleko lépe. Vychutnejte si svobodu a volnost, a těšte se na skutečnou lásku, kterou vám už hvězdy chystají.

Panna

V kritické situaci se na vaši stranu postaví někdo, do koho byste to v životě neřekli. Až později se dozvíte, že k vám má kvůli záležitosti, na kterou jste vy už dávno zapomněli, pocit nesplaceného dluhu. Nevyptávejte se ho na to, o čem se mu evidentně nechce mluvit, a buďte rádi, že se konečně našel někdo, kdo pochopil, že jsou chvíle, kdy i vy potřebujete pomoc.

Váhy

Od bývalého zaměstnavatele se držte co nejdále. Velice dobře si uvědomuje, co ve vás ztratil, a bude se ze všech sil snažit, aby vás získal zpátky. Jeho argumenty mohou sice být přesvědčivé, ale vy byste přesto měli dokázat odolat. Problémy, kvůli kterým jste z této práce odešli, se nejenže nevyřešily, ale ještě prohloubily. Návrat by vám nic dobrého nepřinesl.

Štír

Opět se potvrdí, že patříte k lidem, kteří se dokážou bez problémů orientovat v každé situaci. Navíc dokážete využít svých životních zkušeností a podělit se o ně s dětmi. Nejdříve budou mít pocit, že jim nemáte co říct, ale pak pochopí, že je zbytečné, aby opakovaly chyby, které jste kdysi dávno udělali vy. Rozhodnou se velice moudře a vy na ně budete plným právem pyšní.

Střelec

Počítejte s většími výdaji do domácnosti. Veškeré velké spotřebiče mají sklon k poruchám. Když si propočítáte opravu, zjistíte, že by to bylo tak drahé, že nové vyjdou skoro levněji. Na to, abyste vybíraly ty nejlepší s optimálním poměrem mezi cenou a výkonem, však nemáte dostatek trpělivosti. Požádejte o to partnera, který tento úkol splní rychle a na výbornou.

Kozoroh

Některé věci se vysvětlit nedají. Tím, že začnete mluvit o skutečných motivech svého jednání, riskujete, že získáte pověst člověka, který myslí jen na sebe. Když se omezíte na několik všeobecných vět, pod nimiž si každý může představit, co chce, všichni usoudí, že jste neskutečně nafrnění, ale zase si ušetříte nervy, které budete v blízké budoucnosti potřebovat. Co si vyberete?

Vodnář

O tom, že nastal čas, abyste zásadně změnili svůj zevnějšek, přemýšlíte v poslední době stále intenzivněji. Berete to jako ukončení jedné kapitoly svého života a začátek něčeho úplně jiného. Potíž je však s partnerem. Tím, že se mu před očima měníte, není ani trochu nadšený - a to, že chcete své změně dát fyzické vyjádření, se mu nelíbí už vůbec. Vyhovíte mu, nebo si pojedete po svém?

Ryby

Úvahy o tom, zda rodinu rozšířit nebo nerozšířit, nabírají na obrátkách. Zatímco vám by se představa ještě jednoho dítěte docela líbila, partner vidí spíše povinnosti, které by s sebou toto rozhodnutí neslo. Když mu však vysvětlíte, že by vám tím splnil vaše opravdu vroucí přání, pochopí, že s vámi nic nenadělá a se zásadní životní změnou se začne pomalu smiřovat.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA