Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 8. měsíc (1.8.2018 - 31.8.2018)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Velkorysost je moc pěkná věc, ale nic se nemá přehánět. Člověk, který doufá, že mu už po několikáté odpustíte stále stejnou věc, musí zjistit, že narazil. Kromě jiného mu můžete vysvětlit, že mu další úlety, které v tomto směru provede, už tolerovat nebudete. Šance, kterou mu nyní dáváte, je poslední. Bude vás sice přesvědčovat, že nemáte srdce, ale to vám může být jedno.

Býk

Vaše vytrvalost se projeví hlavně v práci. S úsměvem a v dobré náladě zvládáte to, co by pro všechny ostatní byl neřešitelný problém. Potíže však může mít se šéfem. Ten nechápe, že pracujete proto, že vás to opravdu baví, a podezírá vás, že se cpete na jeho místo. Nic mu nevysvětlujte. Čím víc ho budete ujišťovat, že nic podobného v úmyslu nemáte, tím to bude horší.

Blíženci

Dovolená je zasloužená a vy si ji vychutnáváte. Problém však můžete mít s partnerem. Ten na jedné straně chápe, že si chcete užívat a s chutí si užívá s vámi, ale na druhé má pocit, že utrácíte daleko víc, než je potřeba. Chvíli mu to budete tolerovat, ale pak nevydržíte a nahlas se ozvete. Musíte mu dát najevo, že jste si své peníze poctivě vydělali a taky je budete podle svého vydávat.

Rak

Veškeré záležitosti, které se týkají peněz, jsou náročné a navíc i obtížně řešitelné. S problémy řešíte zejména veškerá majetková vyrovnání. Druhá strana navíc počítá s vaší vstřícností a doufá, že z vás dostane daleko víc, než na co má nárok. V takovém případě musíte zapomenout na veškeré slušné vychování a dát jasně najevo, že s vámi v tomto směru žerty nejsou a nebudou.

Lev

O svém nadřízeném si můžete myslet, co je libo, ale raději mu to nedávejte najevo. Už teď má pocit, že ho neberete tak vážně, jak by si zasloužil. Stejně tak se chovejte k rodičům svého partnera. Dobře víte, že jsou to lidé, kteří předstírají znalosti v oblasti, které vůbec nerozumí, ale to opravdu není důvod, abyste jim to říkali nahlas. Jen byste tím zkazili dosud docela slušnou domácí atmosféru.

Panna

Oznámení, že něco opravdu nejde, působí na většinu lidí přesně tak, jak má. Berou toto konstatování jako fakt a veškeré další usilování vzdají. Vás naopak podobný výrok motivuje k výkonům, o kterých jste ani netušili, že jste jich schopní. Když nakonec celou situaci zvládnete, můžete přemýšlet, zda vám to dotyčný neřekl schválně jen proto, aby vás přinutil k akci, pro kterou byste se jinak nerozhodli.

Váhy

Nepříjemná novinka vás nesmí srazit na kolena. Musíte se ovládnout a zareagovat tak, jako byste něco podobného už dávno čekali a byli na to připravení. Vyrazíte tím dech lidem, kteří vám tuto informaci trochu zlomyslně přinesli a teď čekají, co s vámi udělá. Jakmile zjistí, že všechno zvládáte nejen bez problémů, ale i s noblesou, sami se stáhnou a zmizí z obzoru.

Štír

Dostanete se do situace, kdy je potřeba, abyste si vybírali mezi spokojenosti v práci a pohodou doma. Vy však takové hry odmítáte. Rozhodnete se, že budete mít v pořádku obě tyto důležité oblasti svého života. O tom, že se vám to podaří, nepochybujte. Překvapený bude hlavně miláček. Když bude upřímný, nahlas přízná, že o vaší výkonnosti ví sice své, ale v to, že v tomto souboji zvítězíte, přesto nevěřil.

Střelec

Jakmile vám někdo začne vysvětlovat, že vám za pár korun zrekonstruuje koupelnu, přestaví dům nebo vám od základů vylepší zahradu, měli byste zpozornět. Kdyby byl dotyčný opravdu tak skvělý, jak o sobě tvrdí, měl by zakázek až nad hlavu a sám by se nenabízel. Při tak levném rozpočtu navíc hrozí, že se zásadně navýší o vícepráce, což bude další problém. Přemýšlejte, ale raději neriskujte!

Kozoroh

Problémy mohou vzniknout kvůli tomu, co jste dosud považovali na naprosto jasné a jednoznačné. To, že jste se domluvili na rozdělení majetku, ještě neznamená, že s tím budou všichni spokojení. Čekejte přemlouvání, které vás má přimět, abyste změnili názor. Nedělejte to! Jakmile by vás přešlo nadšení z dobrého skutku, zjistíte, že jste vlastně jen naletěli někomu, kdo měl dopředu všechno promyšlené a kdo vámi bez uzardění manipuloval.

Vodnář

Je sice horké léto, ale to neznamená, že si v práci oddechnete. Zatímco jinde panuje klid, u vás to vře! Dohromady se dávají různé kliky, které doufají, že se jim ve firmě podaří zavést nové rozdělení moci a tím i peněz. Vy máte naštěstí dost zkušeností, abyste se do ničeho takového nezapletli. Jedete si po své linii a veškeré nabídky na spojenectví odmítáte.

Ryby

Zatímco si ostatní užívají pohodlí, vy jste v létě aktivní dvojnásobně. Na dovolené strkáte hotelovým kuchařům hlavu pod pokličky a snažíte se přijít na jejich kuchyňské triky a kouzla. Doma zavařujete a zkoušíte recepty, které všem ostatním připadají až příliš bláznivé. Kromě toho ještě pořádáte pro přátele grilování a přemýšlíte, zda konečně nenapíšete vlastní kuchařku. Zkrátka se nezastavíte...

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA