Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 12. měsíc (1.12.2018 - 31.12.2018)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Konec roku je pro vás záležitost všestranně pracovní. Nevíte, zda se dříve věnovat úkolům v zaměstnání nebo tomu, co od vás vyžaduje rodina. Kromě normálních povinností ještě hrozí, že vám na hlavu spadne doladění vánočního firemního večírku. Ve výsledku budete celý měsíc od jedné záležitosti ke druhé doslova lítat. Svátky pak uvítáte jako šanci, abyste si konečně oddechli a trochu si odpočali.

Býk

Kromě toho, čemu se věnovat opravdu musíte, nesmíte zapomenout ani na své zdraví. Nemoci v žádném případě nepřecházejte. Nestálo by to za to. Je jasné, že vám nemocenská před svátky žádnou velkou radost neudělá, ale jiná cesta není. Vážně musíte brát i následnou rekonvalescenci. Během měsíce toho sice po pracovní stránce zvládnete daleko méně, než jste chtěli, ale to vám vadit nemůže a nesmí.

Blíženci

Dejte si pozor na lidi, kteří podvádějí ne proto, že by to pro ně byla životní nutnost, ale proto, že je to vyloženě baví. O tom, že budou chtít své umění vyzkoušet na vás, nepochybujte. Vy se však musíte zachovat tak, aby rychle pochopili, že jim ve vašem případě jejich plány nevyjdou. Klidně jim řekněte, že jste ochotní zavolat i policii. Spolehlivě to zabere.

Rak

O svou bývalou lásku se nezajímejte. Můžete mít pocit, že to, co dělá, dělá hlavně proto, aby se vám pomstila, ale tím to musí skončit. Když se jí budete cpát do života a radit jí, co má dělat, bude z toho leda problém. Bude to brát jako signál vašeho obnoveného zájmu. Vy jí můžete sice stokrát vysvětlovat, že nic takového v úmyslu nemáte, ale stejně to akceptovat nebude.

Lev

Všechno nové, pro co se rozhodnete, se vám bude dařit naprosto skvěle. Jedinou výjimkou je zásadní proměna bytu. Můžete se pro ni sice rozhodnout, ale velký úspěch od své snahy nečekejte. Když s tím přijdete za partnerem, dozvíte se, že jste se leda zbláznili. To, že nic nového nepotřebujete, vám vysvětlí tak, že se budete za své nápady skoro až stydět.

Panna

To, že byste pracovali na svém dalším kariérním postupu, vás sice napadlo, ale do realizace se vám nechce. Dáváte přednost klidu a vyšlapaným cestičkám. Potíže jsou však s partnerem. Jakmile se před ním jen zmíníte, že taková šance existuje, chopí se jí oběma rukama. Vzápětí vás začne o nutnosti návrh přijmout přesvědčovat tak, že vám nezbude, než souhlasit.

Váhy

Než se po hlavě vrhnete do něčeho, co obrátí celý váš život naruby, přemýšlejte. Uvědomte si, že jde o rozhodnutí, které později nebudete moci vzít zpět. Stejně tak opatrně přistupujte ke všemu, co má nějakou souvislost s vaším majetkem. Hlavně se nenechte přesvědčit, abyste jeho část předali někomu z příbuzenstva. Litovali byste toho rychleji, než si umíte představit.

Štír

Opravdu není důvod, abyste se s přípravami na svátky dělali víc starostí, než je nutně potřeba. Dárky vyberte hned na počátku měsíce. Cukroví pečte jen tak, aby vám chutnalo. Když vám upečení nabídne kamarádka, nebraňte se. Ona to má jako koníčka a vám tím ubude práce. Zkuste popřemýšlet, zda by vůbec nebylo lepší trávit svátky někde, kde byste se nemuseli o nic starat, ale kde by se naopak starali o vás...

Střelec

Když mluvíte s partnerem o tom, co je pro něj i pro vás důležité, musíte se chovat rozumně. Především mu musíte dovolit, aby se k tomu, co se děje, vyjadřoval sám. I když mu to podle vašeho názoru moc nejde, nesmíte mu skákat do řeči. Můžete si sice myslet, že naprosto jasně chápete to, co vám chce sdělit, ale je to omyl. Jakmile mu dovolíte, aby se rozpovídal, zjistíte, že je všechno daleko složitější, než jste si dosud mysleli.

Kozoroh

S partnerem to nemáte lehké. Neustále vás nutí, abyste vzali život do svých rukou. Když ale v tomto směru sami učiníte nějaké kroky, hned vás sjezdí za to, že jste s ním svá rozhodnutí předem neprobrali. Můžete se sice snažit, ale záhy zjistíte, že ve vztahu s tímto partnerem se kompromis najít nedá. Pak pochopíte, že se musíte rozhodnout buď pro rozchod, nebo pro totální rezignaci na život, v němž byste se rozhodovali sami.

Vodnář

Úvaha o tom, že byste si v rámci konce roku koupili nové auto, začíná nabírat na obrátkách. Nakonec usoudíte, že je to něco, co si můžete dovolit. Vybírat byste si ho však měli sami. Jakmile se se svými plány svěříte partnerovi, začne vaše rozhodnutí ovlivňovat. Sdělí vám, že model, který jste si vybrali, je naprosto nepraktický a on s jeho nákupem nesouhlasí. Když se sami rozhodnete a sami auto i koupíte, proběhne to v daleko větším klidu.

Ryby

I vy můžete občas vyhrát. Musíte si ale vsadit. Štěstí vás navíc čeká i v různých tombolách, které se odehrávají v rámci firemních večírků. Navíc se můžete těšit i na zajímavá setkání s opačným pohlavím. Nebojte se ani seznamování na ulici nebo v jiných nestandardních podmínkách. Náhoda vám posílá do cesty lidi, kteří budou mít na váš další život neobyčejně silný a pozitivní vliv.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA