Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 32. týden (6.8.2018 - 12.8.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

K člověku, kterého chcete zatáhnout do postele, upřímní být nemusíte, ale k sobě byste měli. Sami sebe se zeptejte, zda ho litujete proto, že má opravdu těžký život, nebo proto, abyste si rychleji otevřeli cestu k jeho srdci. Kdybyste však dávali přednost posteli, měli byste ubrat na soucitu a přidat na eroticky podbarveném obdivu. Úspěch byste si pak zajistili daleko spolehlivěji!

Býk

O úpravě intimního ochlupení můžete nejen uvažovat, ale zároveň můžete v tomto směru směle experimentovat. Požádejte miláčka o spolupráci! Nejdříve mu však musíte přesně vysvětlit, co po něm vlastně chcete. Bylo by však daleko lepší, kdybyste ho nejdříve nechali, aby spolu s vámi vyhledal vhodný vzor. Zábava se pak protáhne na několik večerů a bude velice vzrušující.

Blíženci

Kamarád, který se vám svěřuje s tím, jak mu to v poslední době v posteli nejde, vám to rozhodně neříká jen tak. Velice rychle pochopíte, že by moc chtěl, abyste se s ním pustili do erotických hrátek. Představuje si, jak ho potom budete utěšovat a vysvětlovat mu, že měl jenom smůlu, protože to s ním není zdaleka tak zlé. Vy to však dělat nechcete a nebudete.

Rak

Miláček se rozhodne, že vás v rámci sexuálních hrátek překvapí - a vy musíte přiznat, že se mu to podaří ještě o chlup lépe, než si představoval. Budete spokojení, což byste mu měli dát najevo. Veškeré úvahy o tom, kde na takové nápady přišel, byste měli energicky zahánět. Záchvat nezvladatelné žárlivosti je to poslední, co byste aktuálně chtěli a měli prožívat.

Lev

Váš bývalý partner se ze všech sil snaží, aby přestal být bývalý a abyste ho opět vzali do trvalého užívání. Neustále vám vysvětluje, že byste ho měli vzít zpátky. Když se ho zeptáte, proč, dozvíte se, že musíte, protože tak úžasný sex jako s ním nikdy nezažijete. Budete mít co dělat, abyste při tomto výroku zachovali klidný výraz a nezačali se smát. Nakonec to ale dokážete.

Panna

Na to, abyste doma vytvořili příznivou náladu, stačí jen málo. Když si odpoledne u kávy přečtete pár stránek nějaké erotické literatury, vymyslíte večerní program, jehož intenzita vyrazí dech vám i miláčkovi. Když vám partner řekne, že vůbec netušil, jaké se ve vás skrývá zvíře, berte to jako pochvalu. On to totiž jako velice upřímnou poklonu taky myslí.

Váhy

Využijte Venuše, která vstupuje do vašeho znamení, a rozhodněte se, že s její pomocí aktivujete svůj erotický život. Je jenom potřeba, abyste si předem vybrali, zda se miláčka rozhodnete okouzlovat city nebo na něj rovnou vybalíte sex. Druhá možnost by byla samozřejmě daleko účinnější. Museli byste se sice přemoci, ale rozhodně byste nelitovali.

Štír

Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Raku, byste se měli ve vztahu chovat jinak, než dosud. Snažte se, aby si vámi miláček nebyl až příliš jistý. Pokuste se mezi vámi zachovat dosavadní erotickou energii, obohacenou o pikantní kapku nejistoty. Je prostě potřeba, aby váš miláček věděl, že vás sice má, ale to neznamená, že vás v životě i v posteli musí mít navždycky.

Střelec

V pátek a v sobotu se máte na co těšit! Vzhledem k zatmění v rozkošnickém Lvu ztrácíte pojem času. Pokud se ráno začnete v posteli mazlit, hrozí, že se vzpamatujete až kolem poledne. Pak je jen na vás, zda se rozhodnete, že si dáte kávu a do postele se na zbytek dne vrátíte, nebo zda se osprchujete a budete si vychutnávat i jiné stránky vašeho společného života. V každém případě bude víkend nezapomenutelný.

Kozoroh

S miláčkem jste si mohli sice slibovat, že před sebou nebudete mít žádná tajemství, ale všechno má své meze. Pro sebe byste si měli nechávat hlavně to, co se jakkoliv týče erotiky a role, kterou v ní hraje. Když by si uvědomil, že při milování máte zavřené oči mimo jiné proto, že si při tom představujete někoho jiného, velké porozumění by neprojevil.

Vodnář

Představa sexu v převlékací kabince v obchodě nebo na jiných podobných místech se vám ani trochu nelíbí. Partner má sice pocit, že tím svůj vztah osvěžíte a dáte mu intenzivnější náboj, ale ve skutečnosti to dopadne zcela jinak. Když bude partner trvat na svém, naštvete se tak, že z vás skoro půjde strach. To, že důsledkem pak bude hádka a erotický půst, není potřeba dodávat.

Ryby

V pondělí, kdy je Venuše ještě ve vašem partnerském sektoru, se necháte k erotice ještě přemlouvat. Když se pak v úterý přesune do vašeho sektoru cizích peněz a sexu, vyloženě ožijete. Miláčka budete k hrátkám lákat při každé možné i nemožné příležitosti. Pokud se miláček chce věnovat nějaké praktické práci, má smůlu. V tomto týdnu bude muset podobné požadavky odsunout do pozadí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA