Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 47. týden (19.11.2018 - 25.11.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Neustále přemýšlíte, co jste ve vztahu ke svému partnerovi měli udělat jinak, a neustále vás nic nenapadá. Možná bude lepší, když převedete své myšlenky na jinou kolej. Smiřte se s tím, že jde o vztah, který nevydržel, a pochopte, že se s tím nedá nic dělat. Bude to lepší, než kdybyste pořád usilovali o něco, co sice můžete získat, ale co by vám život spíše zkomplikovalo než zpříjemnilo.

Býk

Miláček se vám začne svěřovat se svými plány a vy na něj budete nevěřícně koukat. Nakonec se ho zeptáte, zda nemá pocit, že by to, co zamýšlí, měl probrat nejdříve s vámi. Pak bude koukat zase miláček. Když přizná, že ho něco takového ani nenapadlo, nebudete vědět, zda se rozčilit nebo smát. Naštěstí usoudíte, že jakýkoli projev nelibosti by vám spíše uškodil než prospěl.

Blíženci

S člověkem, s nímž byste velice rádi spojili svůj život, to není po žádné stránce jednoduché. Dotyčný touží po vztahu, který mu nemůžete dát. Nebylo by lepší, kdybyste tento svůj sen vzdali a začali si k sobě hledat někoho, kdo je sice méně přitažlivý, ale taky méně komplikovaný? Život ve víru vášní vypadá sice skvěle ve filmu, ale v realitě to tak skvělé nebývá.

Rak

Patříte k těm, kteří vedle sebe člověka, jehož by mohli milovat, potřebují vyloženě bytostně. Přesto mohou ve vašem vztahu nastat problémy, které jsou stejně intenzivní jako nečekané. Kamenem úrazu se stanou buď děti nebo domácí zvířata. Vy se pak musíte postavit mezi ně a snažit se, aby si navzájem neublížili. Nebude to snadné, ale vy to zvládnete bezchybně.

Lev

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Beranu, se vám bude dařit ve všem, city nevyjímaje. Je jen potřeba, abyste jim ve svém životě vyčlenili to správné místo. Práci se věnovat musíte, ale snažte se taky chovat tak, aby partner neměl ani na minutu pocit, že ho zanedbáváte. Kdyby si to myslel, byl by to podklad pro nedorozumění, bez nichž se můžete klidně obejít.

Panna

Kamarád, který vám nabídne, že pro vás nebo místo vás něco udělá, není zdaleka tak nezištný, jak to na první pohled vypadá. Když se nad jeho motivy zamyslíte, dojde vám, že mu jde především o to, aby mohl ve vaší společnosti trávit co nejvíce času. To, že doufá, že z toho bude víc, registruje každý kromě vás. Vy všechny tvrdošíjně přesvědčujete, že mezi vámi opravdu nic není a ani vás nenapadne, že lžete především sami sobě.

Váhy

Vaše partnerské perspektivy nejsou zdaleka tak zamotané, jak se bojíte. Stačí, když si vy sami uvědomíte, co a zda vůbec něco chcete ve svém osobním životě změnit. Než to však řeknete nahlas, měli byste to probrat s partnerem. Využijte k tomu dny od pátku do neděle. Zaprvé budete mít klid a zadruhé bude Slunce ve vašem komunikačním sektoru. Není vyloučeno, že následně zjistíte, že vlastně žádné změny nepotřebujete.

Štír

Počítejte s tím, že má partner svou hlavu. To, že mu něco doporučíte a on to udělá, mohlo sice zatím fungovat, ale teď je to jinak. Váš miláček vám dá jasně najevo, že vás poslouchat nebude. Když začnete nahlas dumat, zda vás má vůbec rád, podívá se na vás se směsí údivu a nechápavosti. Jemu je jasné, že se váš vztah někam posunul. Teď čeká, až to dojde i vám.

Střelec

V partnerské komunikaci musíte vychytat všechno, co vede k hádkám a sporům. Pokud to jen trochu jde, neprovokujte svého partnera zbytečně. Nedopadlo by to dobře. Stačí, abyste řekli slovo, které miláček bude vnímat nelibě. Pak počítejte s výbuchem, po kterém nezůstane na kameni kámen. Uvědomte si však důsledky, jaké může vaše žertování mít, a raději se ho zdržte.

Kozoroh

Předsevzetí, s nimiž váš miláček přišel, nedopadnou zdaleka tak skvěle, jak si zpočátku myslel. Vy jste sice něco takového předpokládali, ale nahlas to neřeknete. Svou drahou polovičku velice dobře znáte a víte, že by vám to nikdy neodpustila. Kdybyste ji však dokázali v jejím usilování ještě podporovat, bylo by to něco, co by vám nikdy nezapomněla.

Vodnář

Ve čtvrtek, kdy se Slunce přesouvá do Střelce, se konečně můžete těšit na partnerský soulad a neskutečnou pohodu. S miláčkem vlastně ani nemusíte mluvit, protože si rozumíte beze slova. Navíc se spolu domluvíte na nějaké zajímavé adventní akci. K obvyklé cestě na trhy přidáte noc tak, abyste v cizině strávili celý víkend. Bude to sice stát nějakou tu korunu, ale bude to dokonalé!

Ryby

Řešení všeho, co se vztahů týče, odkládejte na neděli. Skvěle tím využijete harmonickou Lunu ve svém sektoru lásky a romantiky. Partnerovi řeknete přesně to, co potřebuje slyšet. On s vámi zase bude komunikovat tak, abyste mohli být po všech stránkách spokojení. Dokonce i o praktických záležitostech se domluvíte tak, aby si ani jeden nechtěl a nemohl na nic stěžovat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA