Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 37. týden (10.9.2018 - 16.9.2018)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Mars, který se v úterý vrací do vašeho znamení, vás donutí, abyste se na svého partnera podívali jinýma očima. Přestanete mu vyčítat pasivitu, nepoženete ho do něčeho, čemu se důsledně vyhýbá. Navíc si s ním konečně začnete rozumně a přátelsky povídat. S údivem zjistíte, že máte vedle sebe člověka, o kterém jste dosud věděli mnohé, ale to podstatné ne...

Býk

Ve středu, kdy jste pod vlivem opozice mezi Venuší a Uranem, se můžete zamilovat rychlostí, kterou jste dosud nikdy nezažili. Kvůli svému novému objevu zapomenete dokonce i na povinnosti, které pro vás jsou jindy svaté. Pocit bláznivé lásky, s nímž dosud nemáte zkušenosti, je pro vás neobyčejně překvapivý, ale zároveň i neobyčejně osvobozující.

Blíženci

V pátek, kdy jste pod vlivem opozice mezi Merkurem a Neptunem, se vyhýbejte náhodnému seznamování. Večerní pobyty v barech, kde budete navazovat známosti s opačným pohlavím, si musíte zakázat. Člověk, který by se na vás přilepil, by sice mluvil jako kniha, ale to, co by vám řekl, by s pravdou nemělo vůbec nic společného. Když nestojíte o zbytečné citové zranění, seďte raději doma.

Rak

Čtvrteční sextil mezi Venuší a Saturnem působí na vaše vztahy vyloženě stabilizačně. Pokud jste zadaní, začnete uvažovat, jak svůj vztah srovnat tak, aby vám bez zbytečných krizí vydržel na další desetiletí. Kdybyste náhodou v hlubokém a stabilním vztahu nežili, děláte a uděláte všechno pro to, abyste člověka, s nímž byste ho mohli vytvořit, konečně našli.

Lev

Drobné problémy můžete mít s kamarády. To, že se jim váš partner velice líbí, nijak netají. Potíž je v tom, že mu více či méně nenápadným způsobem naznačují, že by si v případě potřeby dali bez velkého přemlouvání říct. Vy si můžete vybrat, zda budete noblesně předstírat, že se vlastně nic neděje, nebo zda dáte jasně najevo, že si do svého rajónu zasahovat nenecháte.

Panna

I když máte všeho až nad hlavu, na svého partnera zapomínat nemůžete a nesmíte. Nesmí mít dojem, že je na světě něco, co je pro vás a pro váš život důležitější, než on. Navíc mu musíte vysvětlit, že to, že s ním fyzicky nejste, ještě neznamená, že na něj nemyslíte. Kdybyste mu alespoň jednou denně poslali zprávičku, ve které byste ho o tom ujistili, dokazovalo by se vám to daleko lépe.

Váhy

Jsou věci, které byste neměli otvírat. Patří k nim zejména rodinné vztahy vašeho miláčka. Zbytečně do nich nezasahujte a nesnažte se je ovlivnit. Kdybyste se ještě přiměli ke zdrženlivosti a dokázali se na něj ani nevyptávat, bylo by to nejlepší. Dopřejte miláčkovi čas a prostor, ve kterém vám může sám říct, co se tehdy dělo a jak to vlastně vidí.

Štír

Páteční opozice mezi Merkurem a Neptunem opravdu není příjemná. V práci čekejte spoustu nepříliš milých překvapení. Ještě horší to bude doma. Miláček se chová naprosto nepochopitelně, a vy vůbec netušíte, co se děje. Než se začnete rozčilovat, dejte mu trochu času, aby se rozpovídal. On vám pak řekne, co se stalo, a vy ho začnete utěšovat.

Střelec

V sobotu a v neděli, kdy bude Luna ve vašem znamení, si s partnerem najděte čas, který můžete věnovat jeden druhému. Kdyby se náhodou babičky nabídly, že si vezmou děti, v žádném případě jim v tom nebraňte. Energie, kterou o tomto víkendu věnujete jeden druhému, že vám později mnohokrát v tom nejlepším vrátí. Jde o investici, které nebudete litovat!

Kozoroh

Vynikající je celá druhá polovina týdne. Ve všem, do čeho se pustíte, vás čeká úspěch. Trošku naštvaný může být váš miláček. Má dojem, že máte čas na všechno a na všechny, ale na něj vám ho nezbývá. Přes týden nebude na vysvětlování čas, ale v neděli si ho najít musíte. Ujistěte ho, že všechno děláte jen proto, aby jemu bylo po všech stránkách lépe. Musíte mu to podat tak, aby věděl, že to myslíte vážně.

Vodnář

Mars, který se vrací do vašeho znamení, vás ještě jednou dostává do situací, které jste měli za ukončené. Je docela možné, že se ozve vaše stará láska a bude si chtít popovídat. Potíž je v tom, že vy moc nevíte, o čem si s ní vlastně máte povídat. Do dalšího rozebírání vašeho vztahu se vám nechce. O tom, že byste v něm pokračovali, ani v těch nejdivočejších snech neuvažujete.

Ryby

To, že byste svému partnerovi ustupovali, vás nesmí ani napadnout. Je nejvyšší čas, aby se vztahové energie trochu vyrovnaly. Dopředu však počítejte s tím, že se to miláčkovi moc líbit nebude. Je zvyklý na to, že je pořád po jeho, a vůbec nechápe, proč by se něco mělo měnit. Zatím mu to nevysvětlujte. Byla by to jen zbytečná ztráta času. Navíc by vás stejně nepochopil.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA