Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 04. týden (20.1.2020 - 26.1.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Ve vztazích máte tendenci dělat chyby i tam, kde to opravdu není nutné. Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, máte sklon nutit partnera k něčemu, do čeho se mu ani trochu nechce. Vy máte sice pocit, že by vám sdílení společného koníčka pomohlo, ale on to vidí jinak. Pro něj by bylo provozování aktivity, která se líbí vám, jen jedním velkým stresem.

Býk

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší a Plutem, si můžete s partnerem promluvit o své další budoucnosti. Na řeči o tom, že je to ještě brzy a že v tom zatím nemá vůbec jasno, nedejte. Klidně mu můžete říct, že to není důležité, protože zásadní je to, že v tom máte jasno vy. Líbit se mu to sice nebude, ale je to pravda.

Blíženci

To, že se miláček snaží, aby vypadal co nejlépe, není důvod k rozčilení ani k žárlivosti, ale k radosti. Můžete si být jistí, že to dělá jenom proto, aby se co nejvíce líbil vám. Když si v tom budete chtít udělat jasno, nechejte hovor na páteční odpoledne. Sextil mezi Lunou a Merkurem zaručí, že mu budete pokládat rozumné dotazy, na které vám bude dávat stejně rozumné odpovědi.

Rak

Podoba vztahu, kterou jste si představovali, narazí na realitu. Značnou část změn, které se mezi vás dostaly, a stresů, co z nich vyplývají, má navíc na svědomí původní rodina, z níž váš miláček pochází. Neustále mají pocit, že se váš partner orientujte víc na vás, než na ně. Je to sice přirozený životní běh a úděl všech rodičů, ale to jim vysvětlit nedokážete.

Lev

Na kamarády, co přijdou s tím, že vám sdělí pravdu, kterou vám nikdo jiný neřekne, dejte pozor. Klidně jim povězte, že o takovou informaci vlastně ani nestojíte. Můžete si být jistí, že jde o něco nepříjemného, co se týká vašeho miláčka. A dotyčný vám to neříká, proto, abyste to věděli, ale proto, že chce vidět, jak budete zaskočení a jak budete zápasit se slzami.

Panna

Když se budete s partnerem hádat, můžete si být jistí, že to bude kvůli penězům. Zatímco vy máte pocit, že partner utrácí zbytečně mnoho, on má dojem, že mu nic nedopřejete. Nezbude, než abyste si sedli a přemýšleli, jak své finance sladíte tak, abyste mohli být oba spokojení. Nebude to snadné, ale když celou akci odložíte na víkend, můžete si být jistí, že to zvládnete.

Váhy

Na to, abyste se v lásce vyjádřili tak, aby vám to přineslo štěstí a přitom to nebyl zbytečný trapas, potřebujete především odvahu. Právě proto uděláte dobře, když si pro rozhodující hovor zvolíte čtvrteční dopoledne. Luna ve vašem partnerském sektoru se postaví na vaši stranu a vy můžete být jistí, že dokážete najít slova, která vám cestu k srdci vašeho miláčka spolehlivě otevřou.

Štír

Na to, že pro své kamarády sloužíte jako neoficiální, ale o to úspěšnější poradenská služba, která jim radí s láskou i se životem vůbec, jste si už zvykli. Problémy s tím však může mít váš miláček. Nechápe, že si s dotyčnými jen povídáte, ale kromě toho mezi vámi nic není a nebude. Snažíte se mu to sice vysvětlit, ale přesto máte dojem, že jste ho nepřesvědčili.

Střelec

S vaším partnerem je to celkem schůdné. Jediná potíž je v tom, že nechápe, že z práce chodíte opravdu unavení tak, že na nějaké hovory nebo mazlení nemáte ani náladu, ani energii. Když se však podíváte do kalendáře, můžete mu místopřísežně slíbit, že mu v pátek všechno vynahradíte. Luna bude ve vašem sektoru lásky a postará se, aby z vás únava jako zázrakem spadla!

Kozoroh

Pokud chcete mít doma alespoň trochu klid, je potřeba, abyste zamezili napětí, které mezi vámi, partnerem a vašimi dětmi vládne. Je potřeba, abyste partnerovi sice dávali najevo svou lásku, ale přitom ho nutili, aby se choval jako dospělý. Stejné je to s dětmi. I těm musíte vysvětlovat, že se musí nejdříve láskyplně chovat k těm, které mají doma, a až pak k těm ostatním.

Vodnář

Jde o týden, kdy si v lásce můžete dát s klidným svědomím a bez nejmenších výčitek pauzu. Nic naléhavého mezi vámi a partnerem nestojí - a to ostatní klidně pár dní počká. Bavte se o záležitostech, které vás oba zajímají. Neotevírejte témata, která vám nic neříkají. Pokud jdete do společnosti, měli byste tam spolu nejen odejít, ale spolu byste se měli i vrátit. Pak proběhne všechno v pohodě a v klidu...

Ryby

V pondělí a v úterý, kdy je Venuše ve vašem znamení pod opravdu náročnými aspekty, nechejte v citech a ve vztazích všechno pokud možno tak, jak to je. Jakékoli zásahy jsou cestou k průšvihu. Navíc máte tendenci lidi kolem sebe směrovat tak, aby vám to vyhovovalo, a pak se divíte, že to dopadlo zcela jinak, než jste čekali. Dejte si pozor na zbytečné chyby!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA