Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 48. týden (25.11.2019 - 1.12.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Hlavně si nemyslete, že jsou věci, které vyřešíte tlakem. Aktuálně bude lepší, když zejména s partnerem, kterého ještě příliš neznáte a který jednotlivé odstíny vaší povahy dosud neodhalil, budete zacházet co možná jemně. Na vaše jedovatosti není nikdo zvědavý. A byla by škoda, kdybyste o velice slibný vztah přišli jenom proto, že mluvíte tehdy, kdy by bylo lepší mlčet.

Býk

Miláček, který vždycky tvrdil, že chce všechno řešit hned a že se pálení mostů ani trochu nebojí, mění názor. Když se stane něco, co se mezi vás postaví, na svá předsevzetí velice rychle zapomene. Udělá všechno pro to, aby váš vztah zůstal nenarušený. Navíc vám bude dávat najevo, že city, které k vám chová, jsou stále stejně intenzivní. Chce s vámi prostě zůstat, ale nahlas se to říct ostýchá.

Blíženci

Pracovních příležitostí je spousta, šancí na vylepšení výdělku ještě víc a času pořád stejně málo. Právě proto byste si měli hlídat čas, který strávíte s partnerem. V žádném případě si nesmí myslet, že si ceníte více práce, než jeho společnosti. Kdybyste se ještě v pondělí překonali a pozvali ho na skleničku nebo do kina, atmosféra mezi vámi by se zásadně vylepšila.

Rak

Představa, že byste si sami a aktivně hledali partnera, se vám ani trochu nelíbí. Lidí, kteří mají chuť nést kůži na trh a oslovit vás jako první, se však ve vašem okolí bohužel moc nevyskytujte. Pokud se někdo takový objeví, snažte se mu dodat odvahu. Nebude to vůbec obtížné. Zejména v úterý se s ním domluvíte rychleji, než si vůbec umíte představit.

Lev

Žádné problémy v lásce řešit nemusíte, ale taky vás nečeká nic, na co byste s ruměncem ve tváři vzpomínali ještě v domově důchodců. Všechno funguje tak, jak má, a vy nemáte větší problémy. S partnerem se bez problémů domluvíte na všem, co je potřebné. Naštěstí jste oba dost moudří, takže víte, že k lásce nejsou potřeba rovnou ohňostroje. Stačí, že jste spolu spokojení.

Panna

To, že někoho pořád milujete, ještě neznamená, že mu máte obětovat všechno, o čem sníte a na čem vám záleží. Naštěstí můžete využít Venuši, která se nachází ve vašem sektoru lásky a na všem potřebném se s ním domluvit. Pokud využijete i Lunu, která se v úterý a ve středu nachází ve vašem partnerském sektoru, proběhne domluva rychle a tak, že budete oba spokojení. Váš vztah dostane novou dimenzi a získá nový lesk.

Váhy

U opačného pohlaví jste velice populární. Na obědy s vámi se v práci vypisují skoro pořadníky. Kamarádi volají a chtějí, abyste je doprovázeli na vánoční večírky. Za normálních okolností byste z toho měli radost, ale tentokrát vám to nic neříká. Občas si dokonce v duchu řeknete, že nejrůznějších ctitelů máte až nad hlavu, ale že mezi nimi není jediný, který by za něco stál.

Štír

Na smůlu v lásce si sice stěžovat můžete, ale taky byste si měli uvědomit, že je to taky trochu vaše vina. Kdyby se s vámi o tom miláček vůbec chtěl bavit, řekne, že je problém v tom, že věnujete až příliš velkou pozornost sobě a příliš malou jemu. Než mu začnete vysvětlovat, že se v odhadu situace zásadně spletl, přemýšlejte, zda náhodou nemá pravdu spíš víc než méně...

Střelec

Dostanete se do situace, kdy si budete muset vybírat. Sami se musíte rozhodnout, zda dáte přednost přitažlivému člověku, kterého vám budou všichni závidět, nebo zda vsadíte na to, co se dá označit jako jedinec, který sice nepřitahuje všeobecnou pozornost, ale zase je na něj spolehnutí. Vy byste patrně měli rádi oboje, ale to vám ani hvězdná přízeň neposkytne.

Kozoroh

V lásce vás nečekají žádné bouřlivé chvíle. Vnímáte to jako štěstí, protože vy po ničem takovém ani netoužíte. Pokud žijete v trvalém partnerském vztahu, těšíte se na každodenní prohlubování vašeho vztahu. Pokud jste sami, můžete se těšit na zajímavá seznámení. S nově poznaným člověkem si zatím jen povídáte a těšíte se na spoustu dalších společných dnů.

Vodnář

To, že se váš miláček pohádá v práci, ještě neznamená, že se pak může vztekat i doma. Jakmile u něj takové sklony zaznamenáte, měli byste mu jasně říct, že si něco takového líbit nenecháte. Můžete se sice dozvědět, že děláte zbytečné dusno kolem něčeho, co za to vůbec nestojí, ale to vám může být jedno. Svými slovy jste zabránili zcela zbytečné hádce a to se počítá!

Ryby

V koutě sice sedávat můžete, ale nic pozitivního od toho nečekejte. Nikdo vás tam hledat nebude. Kdybyste se však vydali někam, kde jste dosud ještě nebyli, budete se se zajímavými lidmi seznamovat na každém kroku. Nepřemýšlejte, zda je to tím, že vám atmosféra v cizině dělá dobře, nebo tím, že se na cestách uvolníte a chováte se přirozeně. Hlavní je to, že to konečně zabírá!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA