Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 51. týden (16.12.2019 - 22.12.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když máte všeho až nad hlavu, musíte si zachovat zdravý rozum. Opravdu není důvod, abyste během pondělka převrátili byt vzhůru nohama a doufali, že ho do Štědrého dne uvedete do pořádku. Možná by bylo dobré, kdybyste si trochu víc vážili toho, že máte doma klid a pohodu. Když si místo zásadních změn najdete čas na svého miláčka a poskytnete mu trochu tepla a lásky, bude to lepší...

Býk

Než se rozhodnete, že je váš miláček beznadějný a váš vztah předem určený k zániku, chvíli přemýšlejte. Když počkáte do čtvrtka, kdy využijete dobrodiní novoluní v Kozorohu, zjistíte, že je všechno jinak. Během svátků jste mohli svého partnera porovnat s partnery svých příbuzných a přátel a zjistili jste, že ve srovnání s těmi ostatními není ještě zdaleka tak strašný.

Blíženci

Opět budete obdivovat jeho inteligenci. Miláček totiž vymyslí dárek, který je sice oficiálně určený pro vás, ale který nakonec potěší vás oba. Velice rychle pochopíte, že ho vymýšlel přesně proto, aby vás nadchl pro svou oblíbenou volnočasovou aktivitu. To, že jste ji dosud odmítali, teď nehraje roli. Po dárku, který dostanete, ji do svých plánů zahrnout prostě musíte.

Rak

Váš miláček patří k lidem, kteří ve všem vidí nějaké problémy. Vy navíc nevidíte možnost, jak mu jeho nápady rozmluvit, protože si něco podobného myslíte taky. Můžete si ale sednout a vymyslet plán, který by negativní dopad budoucích událostí na vás dva co nejvíce omezil. Když využijete páteční konjunkce Slunce s Jupiterem, přijdete určitě na něco, co bude rozumné a prospěšné vám oběma.

Lev

Všechno se rýsuje velice slibně. Miláček vás potěší nejen dárkem, ale i dobrou náladou. V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, využijete každou chvíli, abyste mohli být spolu. Bude to pro vás neskutečně příjemné. Navíc prožijete chvíle, kdy se nebudete hádat, ale kdy si naopak budete vychutnávat soulad a klid.

Panna

Když miláček chválí všechno, co jste připravili, uvařili, upekli a vůbec připravili, opravdu to nedělá proto, aby vám polichotil nebo vytvořil platformu pro projevy svých dalších přání. Říká vám to skutečně jen proto, že vás obdivuje a že si Vánoce bez vás nedokáže představit. Dokonce nahlas řekne, že zažil leccos, ale takovou pohodu a klid prožívá opravdu poprvé.

Váhy

Když chcete, aby to doma bylo krásné, musíte se trochu překonat. Především musíte sami sobě slíbit, že nebudete partnera přesvědčovat, aby dělal něco, do čeho se mu nechce. Když vám vysvětlí, že se na návštěvu vašich příbuzných necítí, nedělejte scény, ale klidně ho nechejte doma. Bude velice spokojený a postará se, abyste si to po návratu užili zase vy.

Štír

To, že jste svému miláčkovi jednou řekli, že ho milujete a že je pro vás opravdu důležitý, ještě neznamená, že to máte jednou provždy z krku. Uděláte dobře. Když mu to budete co nejčastěji opakovat. Je to jediný způsob, jimž spolehlivě a navždycky umlčíte lidi, kteří se vašemu partnerovi snaží namluvit, že by pro něj byl někdo jiný lepší, než jste vy.

Střelec

Od pondělního odpoledne do středečního večera, kdy je Luna ve vašem znamení, jste se světem velice spokojení. Doma je všechno v pořádku a vy s miláčkem prožíváte druhé líbánky. Nesmírně romantická by byla i procházka, kterou si dopřejete o štědrovečerní noci. Nebudete spolu muset vůbec mluvit. Skoro by se dalo říct, že slova by byla spíše na škodu...

Kozoroh

Kromě toho, že chystáte Vánoce, se vás každý vyptává, jak a kdy budete slavit narozeniny. Když vám miláček řekne, že vymyslel něco, co vás starostí v tomto směru zbaví, budete neobyčejně překvapení. A když vám řekne, že se rozhodl, že vás v inkriminované době někam unese, abyste si vašich narozenin užili ve dvou a v pohodě, budete nadšení už úplně.

Vodnář

Ze všeho nejvíce potřebujete jistotu, že se sváteční blázinec na vašem vztahu negativně neodrazí. Naštěstí stačí jen malá snaha z vaší strany, aby to tak dopadlo. Když nebudete nic z toho, co miláček dělá, kritizovat, ale naopak to po prvním poslechu vyhlásíte za nápad staletí, můžete se těšit na krásný týden, zakončený vyloženě pohodovým víkendem.

Ryby

Když budete sami k sobě upřímní, přiznejte si, že máte aktuálně hledání a nalézání kompromisů dost. Připadá vám, že vy kompromisy hledáte, zatímco miláčkovi je to, jak se cítíte, srdečně lhostejné. Kdybyste se rozhodli, že budete ve vztahu více prosazovat své názory, mohlo by to být moudré řešení. Objektivně by se sice nic nezměnilo, ale vy byste byli daleko spokojenější.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA