Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 47. týden (18.11.2019 - 24.11.2019)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jsou věci, které byste si měli rozmyslet. Když vám partner navrhne společné podnikání, jde o hodně kontroverzní záležitost. Na jedné straně byste měli firmu pod kontrolou a jasně věděli, co se v ní děje. Na druhou stranu byste byli denně spolu, což by hrozilo ponorkou. S definitivním rozhodnutím počkejte do soboty. Díky sextilu mezi Merkurem a Saturnem získáte informace, které vám v rozhodování pomohou.

Býk

Pocit, že pro vás partner dělá málo, je hodně intenzivní. Měli byste se však zamyslet nad myšlenkovým pochodem, kterým jste k tomuto zjištění dospěli. Je docela možné, že pochopíte, že partner pro vás dělá dost, ale vy pro něj daleko víc. Když pak energie, kterou do vztahu vkládáte, srovnáte, je naprosto jasné, že se cítíte ošizeně. Kdybyste trochu ubrali na tempu, bylo by to rázem lepší.

Blíženci

V součinnosti s miláčkem řešíte kromě běžného domácího provozu i spoustu záležitostí, které se týkají vašeho vztahu. Když vám miláček řekne, že si nedovede představit, jak by bez vás existoval, není to z jeho strany lichotka, ale konstatování faktu. Dobře ví, že se právě vy staráte, aby žil v klidu, pohodě a tak, aby se mohl na každý další den svého života těšit.

Rak

Miláček vás mile překvapí. Když začnete mluvit o rodině a o tom, že byste rádi měli děti, nebude se tvářit jako byste ho svým hovorem obtěžovali. Naopak vám řekne, že jste právě nahlas definovali to, po čem touží i on. Navíc prohlásí, že si rodinu a děti nedovede představit bez svatby. To, že začnete hned vybírat termín, který by vám oběma vyhovoval, je už jen logické.

Lev

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásek a romantiky, se snažte vymyslet něco, co miláčka překvapí a dokáže mu, že ho opravdu milujete. Můžete ho třeba pozvat do kina na film ze žánru, na který byste vy nikdy nešli, ale který se jemu líbí. Když ho na cestě domů pozvete na skleničku, bude nadšený už úplně. Váš vztah tak získá novou energii a novou jiskru.

Panna

Nezdá se vám, že se k partnerovi chováte daleko tvrdším způsobem, než byste se chovat měli? Pokud ano, využijte Venuše, která se v úterý hodně časně ráno dostává do vašeho sektoru lásek a romantiky, a vylepšete všechno, co se jen vylepšit dá. Když si vymyslíte nějakou lichotku, která nebude vypadat jako ironické konstatování, sami se budete divit intenzitě, se kterou partner na vaše slova zareaguje.

Váhy

K partnerovi se chovejte tak, jak byste chtěli, aby se on choval k vám. Pokud nastane nějaké nedorozumění, do kterého se zapletou vaši rodiče nebo sourozenci, měli byste se postavit na jeho stranu. To, co si o něm a jeho jednání opravdu myslíte, mu můžete říct až po návratu domů. Navenek však musíte vystupovat jako shodný pár, který si ve všem rozumí a navzájem se podporuje.

Štír

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, se musíte mírnit. Na vaše jedovaté poznámky není nikdo zvědavý a váš miláček už vůbec ne. Když po něm něco chcete, jednejte tak, abyste ho nenaštvali, ale donutili, aby nad vašimi slovy přemýšlel. Udělejte to co nejdříve. Uvědomte si, že vás v nejbližší době čekají dny, kdy budete jeho spolehlivou oporu a podporu moc potřebovat.

Střelec

Konečně se máte šanci podívat na svůj dosavadní život naprosto jinýma očima. Pomůže vám k tomu setkání s vaší bývalou láskou. V duchu můžete zkonstatovat, že vám rozchodem s vámi vlastně prospěla, ale nahlas to raději neříkejte. Vaši upřímnost by patrně neocenila. Vám je však jasné, že by vás na vaší životní cestě nejenže nepovzbuzovala, ale naopak by vás brzdila.

Kozoroh

Vaším dnem bude čtvrtek. Díky trigonu mezi Merkurem a Neptunem se dokážete skvěle naladit na svého miláčka. Bez dlouhého vysvětlování pochopíte, co potřebuje, a moc rádi mu to poskytnete. Díky trigonu mezi Venuší a Uranem dokážete navíc překonat svou obvyklou ostýchavost. Pokud chcete někomu dát své city najevo, zvládnete to způsobem, kterému váš vyvolený neodolá.

Vodnář

Marně přemýšlíte, zda váš miláček své nápady jak vás překvapit, vymyslel sám, nebo zda je předem konzultoval s někým, kdo vás dobře zná a kdo ví, jak se na vás musí. V každém případě vás jeho argumenty dostanou. Dosud jste si mohli říkat, že ještě nevíte, jaké místo mu ve svém životě v budoucnu dáte. Teď si to už říkat nemusíte, protože v tom máte naprosto jasno.

Ryby

Můžete se sice snažit, ale jsou lidé, pro které dobré slovo přes veškerou snahu nenajdete. O to víc vás rozčiluje partner, který vám je neustále vnucuje a přesvědčuje vás, že přece nejsou tak špatní. Nevydržíte to a nejpozději v úterý se ozvete hodně nahlas. Miláčka se dokonce přímo zeptáte, zda pro něj a jeho život není tento člověk důležitější, než vy. Naštěstí vás ujistí, že není.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA