Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Měsíční horoskop lásky - na 8. měsíc (1.8.2016 - 31.8.2016)

Měsíční horoskop lásky vám přináší inspiraci, jak prožít další dny. Chcete vědět, zda na vás někde nečeká láska? Horoskop vám napoví, zda následující měsíc prožijete v rodinném kruhu anebo se budete porozhlížet po něčem “zajímavějším”. Naše horoskopy na měsíc vám napoví jaké jsou vaše naděje, abyste to pozitivní využili k vašemu prospěchu.

Beran

Boje se žárlivostí, které v poslední době svádíte, vás sice stojí spoustu energie a sil, ale sama cítíte, že se vám zase tak moc nedaří. Pokuste zapnout realistické myšlení a uvědomit si, že je potřeba, abyste svůj přístup k životu změnila. Když do něj přestanete vnášet nesoulad kvůli něčemu, co se vlastně ani nestalo, bude to podstatně lepší.

Býk

Ve chvíli, kdy zjistíte, že se v rámci rodiny schyluje k dalšímu kolu zbytečných sporů, se bez řečí stáhněte z jeviště. Když se najde někdo, kdo chce znát váš názor, vysvětlete mu, že se o něj dělit nehodláte. Je to jediný způsob, kterým si na celý měsíc zajistíte klid a užijete si dovolené, na které se budete věnovat sama sobě a cizí problémy řešit nebudete.

Blíženci

Prubířským kamenem síly a kvality vašeho vztahu bude druhá srpnová dekáda, kdy se musíte vyrovnat s důrazným vlivem problematické opozice mezi Venuší a Neptunem. V této době uděláte moc dobře, když budete ke všemu, co se o partnerovi dozvíte, přistupovat s rozumem. Je totiž docela možné, že se ho před vámi pokusí pomluvit někdo, komu je vaše pohoda trnem v oku.

Rak

Jde o měsíc, který nelze označit jinak než po všech stránkách úspěšný. Od prvního do posledního srpna na vás působí pozitivní vliv Merkura, Venuše a Jupitera. Planety procházejí vaším komunikačním sektorem a vy sebevědomě projevujete své názory. Překvapíte tím své okolí, které pochopí, že doby, kdy jste si nechala diktovat, co máte dělat, jsou navždycky pryč.

Lev

Přiznejte si, že jde o zcela zvláštní léto, kdy se chováte naprosto jinak než obvykle. Místo obvyklých zábav a navštěvování společenských akcí se věnujete řešení ryze praktických záležitostí s dlouhodobým dopadem. Naštěstí vedle sebe máte člověka, který dohlédne na rovnováhu a o zábavu se vám postará i ve chvíli, kdy vy o něčem takovém nechcete ani slyšet.

Panna

I když jste na svůj nesobecký přístup k životu (a dlužno říct, že právem) pyšná, nastal čas, kdy byste měla myslet především sama na sebe. Nebude to těžké, protože si vaši blízcí konečně uvědomí, že toho zvládáte opravdu hodně a náležitě to ocení. Když přijde partner s nápadem na romantický výlet ve dvou, neříkejte, že musíte šetřit, ale bez váhání vyrazte!

Váhy

Merkur se dlouhodobě nachází ve vašem sektoru tajemství a vy byste toho měla využít. Ponořte se do minulosti své rodiny a začněte se zajímat o to, o čem se mezi příbuznými nemluví. Vyzpovídejte starší generaci! Jen tak máte šanci pochopit, proč v životě neustále zakopáváte o stejný kámen, a pochopíte, co musíte udělat, abyste problém jednou provždy vyřešila.

Štír

Kromě obvyklých letních starostí, které se týkají zavařování a podobných aktivit, se musíte do hloubky zabývat i rodinnými financemi. Ty byste však měla řešit spolu s partnerem, který do nich má také právo mluvit. Kdyby se stalo a on vám vymlouval půjčku, kterou si zamýšlíte vzít, nevyčítejte mu, že se zbytečně drží při zemi, ale buďte za jeho opatrnost vděčná.

Střelec

Jde o měsíc, plný pozitivních překvapení, která však přijdou v jiné podobě, než jste si představovala. Pokud dlouhodobě sháníte práci, dá se čekat, že se objeví spousta nabídek na pracovní pohovory. Jediný, kdo zcela nesdílí vaše nadšení, je partner. Těšil se na klidnou dovolenou, kdy se o něj budete starat, a teď se těžko smiřuje s tím, že je všechno jinak.

Kozoroh

Skvělé období, kdy jste na vrcholu svých sil a kdy navíc můžete využít dokonalou planetární podporu. Hvězdy vám postaví do cesty lidi, kteří vám chtějí pomáhat, a udělají to přesně ve chvíli, kdy je opravdu potřebujete. Nejvíc vás však překvapí rodiče. Dosud nedůvěru ve vaše plány neskrývali, ale teď změnili přístup a rozhodli se, že vám budou se vším pomáhat.

Vodnář

I když nechcete, do záležitostí, které se týkají jiných lidí, zasáhnout prostě musíte. Týká se to hlavně dnů do 22. srpna, kdy je Slunce ve vašem partnerském sektoru, a kdy se vaši blízcí chovají jako někdo, kdo se bez vaší pomoci neobejde. Když se vám pak na přelomu srpna a září naskytne šance vyjet někam, kde budete mít klid, neváhejte a konečně si odpočiňte.

Ryby

Pověrčivá sice nejste, ale o svých plánech na bližší i vzdálenější budoucnost nahlas raději nemluvte. Nejde o to, že byste je zakřikla, ale o to, že by se o nich mohl doslechnout někdo, kdo jich využije ve svůj prospěch. Pokud se potřebujete někomu svěřit, bude nejlepší, když se vyzpovídáte životnímu partnerovi, který vás vyslechne a ještě vám slíbí podporu.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA