Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Měsíční horoskop lásky - na 9. měsíc (1.9.2016 - 30.9.2016)

Měsíční horoskop lásky vám přináší inspiraci, jak prožít další dny. Chcete vědět, zda na vás někde nečeká láska? Horoskop vám napoví, zda následující měsíc prožijete v rodinném kruhu anebo se budete porozhlížet po něčem “zajímavějším”. Naše horoskopy na měsíc vám napoví jaké jsou vaše naděje, abyste to pozitivní využili k vašemu prospěchu.

Beran

O štěstí se nebojte, protože vám ho planety připravují daleko víc, než jste se vůbec odvážila doufat. Pochopíte to hned 9. září, kdy se do vašeho partnerského sektoru posouvá Jupiter. Ve vztahu se konečně vyčasí a vy se v něm začnete cítit spokojeně. Navíc se s miláčkem domluvíte na budoucích plánech, což je něco, v co jste už přestávali doufat.

Býk

Merkur, který dlouhodobě prochází znamením Panny, na vás působí neobyčejně pozitivně. Užíváte si dnů, kdy se partner chová rozumně a kdy spolu rádi a s chutí plánujete budoucnost. Pozor si však pro jistotu dávejte na finance. Pokud máte dojem, že by všechny vaše potíže vyřešila půjčka, nedělejte to. Komplikace, které by vám do života vnesla, aby za to nestály.

Blíženci

Využijte novoluní, které se 1. října odehrává ve Vahách. Pokud patříte k lidem, kteří mají pocit, že pravou, skutečnou, nefalšovanou a bláznivou lásku ještě nezažili, máte se na co těšit! Váš vysněný idol se objeví ve chvíli, kdy jste ho nečekala, a v podobě, která je poněkud překvapivá. Naštěstí si padnete rychle do oka a záhy z vás bude nerozlučná dvojice.

Rak

Až do začátku třetí zářijové dekády v lásce nic neřešte. Jde o dny, kdy Venuše prochází vaším sektorem rodiny a kdy hrozí, že se dostanete do situace, v níž budete muset volit mezi partnerem a dětmi. Kdybyste však měla trpělivost, už začátkem října zjistíte, že vlastně nemusíte nic řešit, protože se rodina dokázala celkem slušně domluvit i bez vaší asistence.

Lev

Zlom přijde po 9. září, kdy se do vašeho sektoru komunikace nastěhuje na celý další rok Jupiter, a kdy máte šanci vyřešit i to, co vám dosud přinášelo leda tak bezesné noci. Příznivý bude i vliv Merkura, který slibuje peníze, s nimiž jste už přestali počítat. Část investujte, za část si pořiďte něco, co vám udělá radost, a za zbytek pozvěte miláčka na večeři.

Panna

O dlouhodobý pozitivní vliv se stará váš vládce Merkur. V době, kdy je ve vašem znamení, vytváří situace, které vám zejména v práci poskytují příležitosti, o nichž jste dosud jen snili. Řešení citových záležitostí si však odložte až na dny po 23. září. Venuše bude ve Štíru, a kdy budete své city projevovat s vášnivostí, kterou lze vašemu miláčkovi jen závidět.

Váhy

S nasloucháním cizím radám to nepřehánějte - a ty, které se týkají vztahů, neposlouchejte už vůbec. Kamarádku, která vám začne vyprávět, že máte každý den podávat teplou večeři, protože jinak partnerský soulad nevytvoříte, nechte mluvit, ale vážně ji neberte. Dobře víte, že tam, kde základ pro vztah není, teplá večeře v jeho udržení nijak zásadně nepomáhá.

Štír

V lásce si nemáte na co stěžovat, protože právě prožíváte své o půl roku opožděné jaro. Samota nehrozí, protože vás čeká nové seznámení. Na prohloubení vztahu se můžete těšit i v případě, kdy jste zadaní. Zvlášť krásné je to ve dnech po 23. říjnu. Venuše se dostává do vašeho znamení, vy konečně překonáváte ostych a o tom, co cítíte, začínáte nahlas mluvit.

Střelec

Uvědomte si, že za sebou máte léto bez zbytečných tělesných i srdečních karambolů a buďte za to vděčná. Přesto byste měla ke každému, kdo se uchází o vaši přízeň, přistupovat s nejvyšší možnou opatrností. Týká se to zejména dnů do 27. září, kdy je ve vašem znamení Mars, a kdy hrozí, že rizikový partner, s nímž se seznámíte, zůstane ve vašem životě hodně dlouho.

Kozoroh

V požadavcích, které máte na sebe i na své okolí byste se měla pokud možno mírnit. Je sice pravda, že na vás působí Jupiter, který vás přesvědčuje, že toho dokážete zvládnout daleko víc, ale to ještě neznamená, že jeho vlivu musíte podléhat. Když dokážete věnovat rovnoměrnou pozornost jak práci, tak partnerství a rodině, bude to pro vás daleko přínosnější.

Vodnář

Mezi 9. a 23. zářím vám lze pohodu, kterou prožíváte, jenom závidět. V následujících dnech je však doporučeníhodná prozíravost. Ve dnech, kdy se Venuše pohybuje Štírem, hrozí, že se propadnete do zbytečné žárlivosti. Partnerovi budete vyčítat všechno, co udělá i co neudělá, a vůbec si neuvědomíte, jak vás takové jednání připravuje o půvab a osobní kouzlo.

Ryby

Pokud máte pocit, že potřebujete udělat tlustou čáru a začít znovu, máte značnou šanci. Stačí, když využijete měsíčního zatmění, které se ve vašem znamení odehrává 16. září. Než ale začnete s jeho pomocí bourat všechno, co se jen bourat dá, uvědomte si, že to, čeho se v těchto dnech zbavíte, se později nevrátí ani v případě, kdy byste o to opravdu hodně stála.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA