Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 268. den (26.9.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Hlavně si dejte pozor na to, co si přejete! Kamarádi jsou akční, takže hrozí, že vaše přání splní ještě dřív, než si ho stačíte pořádně rozmyslet.

Býk

Brzděte děti! Když přijdou s tím, že nechají školy nebo se pustí do něčeho podobného, hrajte o čas. Můžete si být jistí, že do konce týdne změní názor.

Blíženci

Novinky, na které tak čekáte, dnes nepřijdou. Mile vás překvapí partner, který vás konejší a vysvětluje, že si kvůli tomu nemáte dělat zbytečné nervy.

Rak

V práci se připravte na zmatky. Můžete si vybrat, zda se budete rozčilovat, nebo zda mávnete rukou a bez dalších komentářů si dál pojedete po svém.

Lev

Když se miláček rozhodne, že vás bude dirigovat, měli byste mu to dopřát. Opravdu nebude vyžadovat nic, co by vám bylo nějak zásadně proti srsti.

Panna

To, že někomu nedokážete přijít na jméno, si klidně přiznejte. Když se mu budete vyhýbat obloukem, bude to pro vás jak taktičtější, tak bezpečnější.

Váhy

Opatrně postupujte zejména při nákupu kosmetiky. Kdyby se vám podařilo nejdříve získat vzorek a vyzkoušet, jak na vás bude působit, bude to lepší.

Štír

Pracovní pokyny berte s rezervou. Z toho, co vám ráno předloží jako úkol dne, se během dne vycouvá a večer už o tom nebude chtít nikdo ani slyšet.

Střelec

Veškeré rozpočty na vylepšení bydlení jsou o hodně dražší, než si můžete dovolit. Kdybyste se však domluvili s kamarády, mohla by se částka snížit.

Kozoroh

Přemýšlejte o investicích! Přemýšlejte, zda byste nemohli své úspory spojit s hypotékou a konečně si spolu s partnerem pořídit vytouženou nemovitost.

Vodnář

Když přijde miláček s něčím, co je podle něj šokující novinka, poslouchejte pozorně. Vy to sice jako takovou bombu nevnímáte, ale to on vědět nemusí.

Ryby

Ráno je štědré na nečekané nepříjemnosti. Naštěstí neztrácíte smysl pro humor a dokážete se zasmát i zlomenému podpatku nebo nefunkčnímu zipu.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA