Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 61. den (3.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dlouhým vysvětlováním byste jen ztráceli čas. Bude lepší, když doma nastolíte vládu tvrdé ruky. Zabráníte tak spoustě zbytečných průšvihů.

Býk

Večer si dejte pozor na hádky s mladší generací. Při kvadratuře mezi Lunou a Saturnem by z toho mohlo být nedorozumění s dlouhodobými následky.

Blíženci

Víkend se rýsuje velice slibně. Ke svému údivu se dokážete bez problémů domluvit i na tom, v čem jste se nemohli shodnout. Domů se vrací harmonie.

Rak

Při Luně ve Vahách pozor. Máte si sklon brát osobně výrok, který sice nebyl společensky moc obratný, ale jímž vás jeho autor opravdu nechtěl urazit.

Lev

Debatám ohledně peněz se raději vyhýbejte. Při kvadratuře mezi Lunou a Saturnem byste museli uznat, že utrácíte víc, než je zdrávo a než je rozumné.

Panna

Nenápadně dohlédněte, aby váš životní partner zbytečně neutrácel. Vy sice chápete, že se chce předvést, ale zároveň nevidíte důvod, proč to přehánět.

Váhy

Volno sice máte, ale do klidu je daleko. Neustále někde poletujete. O tom, že byste si v klidu sedli ke kávě a třeba k novinám, můžete leda tak snít.

Štír

Bez výčitek svědomí si dopřejte odpočinek. Když se zamyslíte nad tím, jak jste trávili poslední týdny, dojde vám, že chvilku klidu opravdu potřebujete.

Střelec

Luna se přesunula do Vah a vy jste v pohodě. Navíc se dokážete s miláčkem bez problémů domluvit na večerním programu, což je pro oba příjemné.

Kozoroh

Moc rádi byste dohnali spánkový deficit, ale není vám přáno. Musíte vstát brzy a celý den kmitat. Večer bude práce hotova, ale vy únavou padnete.

Vodnář

Opět se ukáže, že jste na potíže s počítači ti nejlepší. Hlavně nikomu nevysvětlujete, že nevíte, jak je řešíte, protože se řídíte pouze intuicí.

Ryby

Opravdu nemusíte nic dělat. Pro jídlo sáhněte do mrazáku a úklid odložte na příznivější chvíle. Užívejte si zaslouženého a ničím nerušeného odpočinku.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA