Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 83. den (25.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, že se vám do ničeho nechce, je při změně času celkem pochopitelné. Naštěstí je na tom vaše okolí naprosto stejně a k ničemu vám nutit nebude.

Býk

Věnujte se vylepšování domova. Kolem poledne zajeďte nakoupit všechno, co k jarní výzdobě potřebujete, a hned odpoledne se pusťte do práce.

Blíženci

Se sportem opatrně! To, že máte po zimě pocit, že máte energie na rozdávání, ještě neznamená, že se nejdříve musíte zničit a pak si masírovat svaly.

Rak

Bylo by dobré, abyste své blízké trochu popohnali. Mají pocit, že byste jim měli pomáhat, a nechápou, že máte momentálně dost starostí sami se sebou.

Lev

Vaše životní záměry si vyžadují určité úpravy. To, pro co se rozhodnete, je sice skvělé, ale přesto byste to měli preventivně probrat i s partnerem.

Panna

Vzhledem k letnímu času budete totálně rozhození. Naštěstí se dokážete srovnat tak, abyste už odpoledne fungovali a pracovali na jarní výzdobě bytu.

Váhy

Svou jarní výzdobu vyfotografujte a dejte na sociální sítě. Poskytnete tak inspiraci lidem, kteří na rozdíl od vás tolik estetického cítění nemají.

Štír

Všechno, s čím začnete, má dlouhodobý dopad. Naštěstí se můžete opřít o Lunu v Raku a o svého miláčka, který vám poradí, čím začít a jak pokračovat.

Střelec

Film, na který vyrazíte, se vám moc líbit nebude. Partnerovi to však raději neříkejte. Filmem je na rozdíl od vás nadšený a jen by se zbytečně naštval.

Kozoroh

Veškeré diety jdou do háje. Najednou si uvědomíte, že jste už hodně dlouho neměli nic opravdu dobrého. Uvaříte si to a taky si to s chutí sníte.

Vodnář

Se sportem to raději nepřehánějte. Dopadlo by to tak, že byste se dopoledne předváděli, a večer si pak mazali bolavé klouby kostivalovou mastí.

Ryby

Při Luně v Raku vám jde od ruky naprosto všechno. Bez obav se pusťte do vaření nebo pečení něčeho, co jste dosud vnímali jako dílo příliš složité.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA