Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 90. den (1.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Velikonoce budou příjemné, ale náročné. Nechcete trochu proškrtat jídelníček a místo tří jídel, které jste vymysleli, připravovat pouze jedno?

Býk

Při konjunkci Slunce s Merkurem jsou lidé povídavější, než byste čekali. Návštěvy, které k vám přijdou, se u vás cítí dobře a domů se jim nechce.

Blíženci

Překonejte sílu dnešní konjunkce Slunce s Merkurem. Máte sice tisíc chutí mluvit o svých dalších plánech, ale o těch byste měli raději pomlčet.

Rak

O práci raději nepřemýšlejte. Kdybyste o ní začali přemýšlet, začali byste o ní i mluvit. Tím byste spolehlivě zahnali veškerou sváteční pohodu.

Lev

Doma se konečně všechno srovná a vy jste v pohodě. Krásně si užijete sváteční pohody, kterou odpoledne završíte příjemnou vycházkou do přírody.

Panna

Jste opravdu skvělí. To, co dáte na stůl, bude naprosto dokonalé jak po chuťové, tak po vizuální stránce. Neváhejte a hned to dejte na sociální sítě!

Váhy

Tlak na to, abyste jedli to, co vám nechutná, je enormní. Pro klid v rodině si kousek toho, co vám předkládají, vezměte. Třeba tomu přijdete na chuť.

Štír

Není důvod, abyste dělali něco, do čeho se vám nechce. Svátky jsou přece od toho, abyste si odpočinuli a setkali se s lidmi, na něž jindy nemáte čas.

Střelec

Konjunkce Slunce s Merkurem vylepšuje partnerskou komunikaci. Bez obav se můžete pustit i do hodně kontroverzních témat. Dojdete k rozumným závěrům.

Kozoroh

Partner vás překvapí velikonočním dárečkem. Jde o gesto, které jste nečekali a nevíte, jak na něj reagovat. Nakonec to však s úspěchem zvládnete.

Vodnář

Konjunkce Slunce s Merkurem vás vyloženě rozpovídá. Zapomenete na svou obvyklou ostýchavost a bez problémů se budete bavit až do bílého rána.

Ryby

Neděle s Lunou ve Vahách probíhá v příjemné a pozitivní atmosféře. Dokonce i tchyně, kterou jste pozvali na oběd, se chová naprosto dokonale!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA