Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 93. den (4.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na pracovních poradách si dávejte pozor. Při dnešní kvadratuře mezi Merkurem a Marsem hrozí, že budete mluvit neopatrně a hlavně víc, než je zdrávo.

Býk

Lásky se nebojte. To, že jste si nabili nos, ještě neznamená, že na vás štěstí nečeká. O nabídce, která v tomto směru padne, alespoň přemýšlejte.

Blíženci

Energii Luny ve svém partnerském sektoru si vyloženě užíváte. Konečně jste ve stavu, kdy se s partnerem nehádáte, ale kdy hledáte společnou cestu.

Rak

Některé věci se v klidu zvládnout nedají. Kolem deváté počítejte s ostrou konfrontací. V takovém případě se nesmíte dát. Hajte své oprávněné zájmy!

Lev

Uvažujte o prodeji svých nemovitostí. Momentálně je po nich poptávka. Cena, kterou vám nabízejí, je daleko lepší, než si vůbec umíte představit.

Panna

Hlídejte si Berany a Kozorohy. Jsou pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Marsem a s její pomocí se na vás pokusí svést i to, za co vůbec nemůžete.

Váhy

Při kvadratuře mezi Merkurem a Marsem si dávejte pozor na jazyk. Vy to, co říkáte, sice nijak zle nemyslíte, ale okolí to může vnímat zcela jinak.5.4 - ČtvrtekMůže se stát, že se naštvete sami na sebe, ale tím by to taky mělo končit. To, co se stalo, berte jako velice užitečnou i když tvrdou životní lekci.

Štír

Člověka, který si na vás dovolí, musíte hned srovnat. Obvykle se sice v takové situaci chováte velkoryse, ale tentokrát by se to obrátilo proti vám.

Střelec

O věrnost svého partnera se bát nemusíte. Stýká se sice s lidmi opačného pohlaví, ale je to naprosto nevinné. Opravdu jsou to pouze a jenom kolegové.

Kozoroh

Čeká vás spousta kreativní práce. Pustíte se do ní s chutí. Navíc máte spoustu nápadů, které dosavadní rutinní práci posunou na vyšší level.

Vodnář

To, co na svou adresu uslyšíte, vážně neberte. Člověk, který se k vám tak chová, je vyloženě v afektu a jeho jednání má k moudrosti hodně daleko.

Ryby

Nic dražšího než běžný denní nákup nekupujte. Luna ze Střelce vás nutí k rozhazování peněz, které budete záhy potřebovat na něco opravdu důležitého.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA