Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 91. den (2.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Koleda probíhá v podstatně vážnější atmosféře, než jindy. Přesto musíte dohlédnout, aby se řeč zbytečně nezvrhla na politiku. To by bylo v háji úplně.

Býk

To, co se řekne, moc vážně neberte. Jsou to většinou výroky, které diktuje dnešní uvolněná atmosféra. Čím rychleji na ně zapomenete, tím to bude lepší.

Blíženci

Veškeré prosby o půjčku odmítejte. Nálada je lehce povznesená a většina těch, co by si od vás dnes půjčili, by vám to zítra zapřela přímo do očí.

Rak

Večer s partnerem raději nediskutujte. Působí na něj konjunkce Marse se Saturnem. Hádka by vypukla z naprosto nicotného důvodu a byla by zničující.

Lev

Kamarádovi problémy dělat nechcete. To, co vám v rámci dnešní uvolněné atmosféry řekne, by mělo zůstat mezi vámi. Dál se to dostat prostě nesmí.

Panna

Na získávání srdcí máte dnes skoro patent. Díky Luně ve svém komunikačním sektoru navazujete spoustu kontaktů, díky nimž získáte pár nových ctitelů.

Váhy

Večer můžete zápasit s bolestí hlavy. Nemůže za ni ani tak alkohol, jako kuřáci, kteří se u vás rozseděli, a které jste nezvládli vyhodit.

Štír

Luna je ve vašem znamení a vy byste se měli chovat opatrně. Pozor si dávejte zejména na alkohol. Pokušení je značné, ale vy mu musíte dokázat odolat.

Střelec

Na to, co vám doporučují ostatní, nedejte. Vyslechněte si rady, které dostanete, ale zároveň si uvědomte, že konečné rozhodnutí musí zůstat na vás.

Kozoroh

Domů se vracejte raději dříve, než později. Odpoledne budou cesty plné a vy byste si při konjunkci Marse se Saturnem mohli nepříjemně pomačkat plechy.

Vodnář

V úvahu vezměte zdravotní potíže. Pokud se vám už ráno zdá postel jako to nejlepší a nejbezpečnější místo, zrušte veškerý program a zůstaňte ležet.

Ryby

Trvejte na tom, aby den probíhal podle vašich pokynů. Luna je ve vám příznivém Štíru, což zaručí, že koleda proběhne v pohodě a bez zbytečných hádek.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA