Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 118. den (29.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Situace se zásadně mění. Ať se pustíte do čehokoliv, bude kolem vás dost lidí, kteří se rozhodnou, že vám pomůžou jen proto, že je vaše nápady baví.

Býk

To, že jste si na zítřek vzali dovolenou, se ukáže jako velice dobrý nápad. Odpoledne můžete s kamarády grilovat a večer si vyrazit do hospůdky.

Blíženci

Vezměte do ruky plánování zítřejších čarodějnic! Když to neuděláte, bude pití až nad hlavu, ale zároveň nebude nic, do čeho by se dalo kousnout.

Rak

Trigon mezi Sluncem a Saturnem vylepší vaše partnerské vztahy. S miláčkem sice ve všem nesouhlasíte, ale to není důvod, abyste se s ním hádali.

Lev

Při Luně ve Štíru se obrňte trpělivostí. Spousta lidí vám bude dávat rady, a nikoho ani nenapadne, že situaci umíte zvládnout vlastními silami.

Panna

Trigon mezi Sluncem a Saturnem stabilizuje všechno včetně vašeho partnerského života. S partnerem jste rádi a moc se těšíte na další dva volné dny.

Váhy

Luna ze Štíra vás nutí, abyste znovu přemýšleli nad tím, co je pro vás důležité a cenné. Závěry, k nimž dospějete, vás překvapí a vyrazí vám dech.

Štír

Jste moc rádi, že jste si vzali na zítřek dovolenou. Díky tomu si užijete neděle, kdy můžete až do pozdního večera sedět na zahradě a dívat se na nebe.

Střelec

Ohledně financí vás čekají samé dobré zprávy. Zjistíte, že starší příbuzný, který vám sliboval finanční výpomoc, už podnikl první konkrétní kroky.

Kozoroh

Jako pamětník se uplatníte. Jakmile se začne mluvit o rodinné minulosti, všichni se na vás obrací jako na toho, který má říct, jaké to tehdy bylo.

Vodnář

Ráno vstaňte co nejpozději. Po sedmé, kdy je Luna v opozici s Uranem, hrozí nebezpečí zbytečných sporů, které by vám zkazily náladu na zbytek dne.

Ryby

Luna ze Štíra vás zklidní. Najednou pochopíte, že opravdu nemusíte řešit všechny problémy, které okolní svět trápí. Odměnou vám bude pohoda a klid.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA