Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 120. den (1.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

První máj jako čas lásky funguje ve vašem případě naprosto dokonale. Luna navíc nemá aspekty, a proto nehrozí, že byste projevy svých citů přehnali.

Býk

Lidi, kteří se chtějí hádat, nemáte šanci zarazit. Můžete se ale z jejich společnosti vzdálit s tím, že se zbytečně stresovat nechcete a nebudete.

Blíženci

Kromě tradičního polibku pod stromem byste si měli dopřát i romantickou procházku ve dvou. Co tak vzít láhev bublinek a vypít si je v přírodě?

Rak

Veškerá energie, kterou investujete do vztahu, se vám mnohokrát vrátí. Užívejte se s miláčkem a nezapomeňte ho ujistit, že prožíváte pravý lásky čas...

Lev

Zjistíte, že máte důvod k přemýšlení. Miláček vám sice dává lásku najevo, ale vy přesto máte dojem, že se mezi vámi stalo něco, s čím jste nepočítali.

Panna

To, že je volno, nic neznamená. Naplánovali jste si práci, kterou udělat musíte. Hlavně nezapomeňte políbit partnera. Nikdy by vám to neodpustil.

Váhy

První máj si krásně užijete. Mile vás překvapí partner, který si pro vás vymyslí atypický dárek, který však přesně vyhoví všem vašim požadavkům.

Štír

Doma neseďte! Zkuste miláčkovi nabídnout romantický výlet na hrad nebo zámek, kde jste spolu ještě nebyli. Užijete si to lépe, než si umíte představit.

Střelec

Zjišťujete, že fungujete naprosto jinak, než většina lidí. Na to, že byste se měli políbit pod stromem, přijdete večer, kdy se vám nebude nikam chtít.

Kozoroh

Partner chce kousek romantiky. Vy máte sice pocit, že by bylo lepší, kdybyste si ji projevovali spontánně, ale pak nakonec mu přece jen vyhovíte.

Vodnář

Výšlap na Petřín nebo na jiné láskou provoněné místo proběhne naprosto skvěle. Obvykle romantiku odmítáte, ale teď si říkáte, že v ní asi něco je...

Ryby

Za to, že se vám nechce vstávat, se nestyďte. Navíc si vychutnejte péči, kterou vám poskytuje vaše rodina. Chápe, jak vám je, a do ničeho vás nenutí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA