Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 119. den (30.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při úplňku ve Štíru si musíte hlídat výdaje. Je pochopitelné, že chcete, aby byly čarodějnice na úrovni, ale zruinovat se kvůli tomu nemusíte.

Býk

Na to, abyste partnerovi stále dokola vysvětlovali něco, v čem by podle vás měl mít už dávno jasno, nemáte trpělivost. Stačí, když to řeknete jednou!

Blíženci

Jednoduché to nemáte, ale na to jste zvyklí. V práci chtějí, abyste dotáhli to, co se mělo odevzdat ve středu. Zvládnete to, ale budete hodně unavení.

Rak

Čarodějnice budou vynikající! Setkáte se tam se spoustou zajímavých lidí, proberete život a navíc dáte dohromady i zajímavé plány na dovolenou.

Lev

Není důvod, abyste hledali potíže tam, kde nejsou. To, že všechno nejde podle vašeho původního plánu, je sice nemilé, ale tragédie to opravdu není.

Panna

Zatněte zuby a pusťte se i do toho, do čeho se vám ani trochu nechce. Díky úplňku ve vašem sektoru komunikace máte podporu jistou a úspěch zaručený.

Váhy

Společnou řeč najdete i s lidmi, kteří vám dosud připadali naprosto cizí. Teď zkonstatujete, že s nimi máte společného víc, než jste si mysleli.

Štír

Úplněk ve vašem znamení funguje neskutečně inspirativně. Najednou je vám jasné nejen to, co chcete, ale i způsob, kterým se toho dá dosáhnout.

Střelec

Lhát se vám sice nechce, ale jsou chvíle, kdy vám nic jiného nezbývá. Kdybyste řekli pravdu, mohlo by to vaše okolí vnímat jako čistou brutalitu.

Kozoroh

Při úplňku ve Štíru se nudy bát nemusíte. Čarodějnice proběhnou naprosto skvěle. Dokonce se najde čas a nálada i na vaše oblíbené filosofické debaty.

Vodnář

Nepříjemné incidenty se vám nevyhnou. Naštěstí je zvládnete. Vaše okolí vám dokonce obdivně sdělí, že jste skvělí, protože oni by to nedokázali.

Ryby

Opět se potvrdí, že akce, na kterou se vám nechce, dopadne skvěle. Na čarodějnice půjdete skoro s nechutí, ale vrátíte se až hluboko po půlnoci.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA