Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 260. den (18.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při Luně v Kozorohu musíte pořádně zabrat. Práce je spousta a sama se neudělá. Může vás však potěšit, že ji zvládnete sami a bez jakékoliv pomoci.

Býk

Luna v Kozorohu vás vyloženě motivuje. Místo lehké a snadné cesty si dobrovolně vyberte tu těžší. Berete ji jako test svých schopností a znalostí.

Blíženci

Opět se potvrdí, že patříte k lidem, kteří dokážou z mála udělat opravdu hodně. Nikdo vám neuvěří, že stačí jen chtít a dokážou to stejně jako vy.

Rak

Špatných rozhodnutí se nebojte. V kritické chvíli zasáhne osud a přiměje vás, abyste co nejrychleji zařadili zpátečku a se vším začali znovu a lépe.

Lev

Pokud se partner chce hádat, vy s tím nic nenaděláte. Můžete mu však vysvětlit, že byste moc rádi měli domov, kde panuje pohoda a nerušený klid.

Panna

Obrňte se trpělivostí! Narazíte na neskutečně ukecané lidi, s nimiž se musíte bavit tak dlouho, až se domluvíte na něčem, co můžete oba akceptovat.

Váhy

Nezdá se vám, že si děláte starosti z toho, co si to nezaslouží? Kdybyste se věnovali jen tomu, co je opravdu důležité, dýchali by se vám lehčeji.

Štír

Představa, že partnera dostanete někam, kam se mu nechce, narazí na realitu. Váš miláček sice říká, že je vstřícný, ale realita na to moc nevypadá.

Střelec

Hvězdy jsou k vám opravdu štědré. Když něco chcete, stačí, abyste na to jenom pomysleli. Dostanete to velice rychle a navíc v exkluzivním balení.

Kozoroh

Využijte harmonickou Lunu ve svém znamení, a nabídněte dohodu lidem, s nimiž jste se dosud nedovedli domluvit. Podaří se to na první dobrou!

Vodnář

S fyzickými výkony to nepřehánějte. Když se na něco necítíte, klidně to řekněte nahlas. Bude to lepší, než kdybyste se zdravotně zbytečně zničili.

Ryby

Kamarádi vás v klidu nenechají. Pokud mají nějaké problémy, budete o nich vědět jako první. Především proto, že jim s nimi kromě vás nikdo neporadí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA