Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 261. den (19.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když se něco nedaří, nic se neděje. Musíte však zvolit jiný přístup. Místo toho, abyste víc zabrali, si dejte pauzu a počkejte, až se situace změní.

Býk

Když se partner rozhodne, že zásadně změní svůj život, vy mu to nerozmlouvejte. Můžete mu však popsat následky, které jeho rozhodnutí potáhne s sebou.

Blíženci

Nevymýšlejte si záminky, které vám umožní zavolat člověku, co o vás nejeví zájem. Smiřte se s tím, že jste se minuli a svůj zájem nasměrujte jinam.

Rak

Představu, že necháte partnera, aby dělal všechno na vás, raději opusťte. Nadělal by kolem toho spoustu řečí, a výsledek by stejně nebyl nic moc.

Lev

Kvadratura mezi Marsem a Uranem varuje před nepromyšlenými rozhodnutími. Neriskujte, protože by to dopadlo naprosto jinak, než jste očekávali.

Panna

Při Luně v Kozorohu jste neskutečně pracovití. Navíc vám zbude ještě dost času a energie, abyste se doma s náležitou láskyplností chovali k partnerovi.

Váhy

Z toho, že vás zvou do školy, si hlavu dělat nemusíte. Nepůjde o nic nepříjemného. Vaše děti z toho naopak vyjdou s pochvalou a všeobecným uznáním.

Štír

Kdyby to jen trochu šlo, volantu se vyhýbejte. Při kvadratuře mezi Marsem a Uranem hrozí, že zareagujete zbrkle tam, kde byste měli spíše přemýšlet.

Střelec

K tomu, na co máte nárok, dostanete ještě další zasloužený bonus. Pokud přijde v peněžní formě, měli byste přemýšlet, kam dál ho investujete.

Kozoroh

S údivem zjistíte, že se v práci stáváte neformální autoritou. Kolegové se s vámi přijdou nejen poradit, ale budou se vašimi radami i řídit.

Vodnář

Při kvadratuře mezi Marsem a Uranem se vyhýbejte práci s ostrými nástroji. To, co jste chtěli udělat dnes, můžete klidně odložit na zítřek.

Ryby

V práci se zdržíte podstatné déle. Musíte jít na nějakou poradu nebo něco podobného. Budete naštvaní, protože to vnímáte jako přehlídku ztraceného času.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA