Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 281. den (9.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Novoluní vám otevře dveře, které se dosud zdály být naprosto nedobytné. Za to, co pro vás v tomto ohledu udělat váš partner, mu nezapomeňte poděkovat!

Býk

V práci se těšte na změny. Vyloženě si je užijete. Vaši nadřízení se konečně rozhoupali a uskutečňují něco, co jste jim vy navrhovali už dost dávno.

Blíženci

Snažte se využít každou minutu, kterou máte pro sebe. Nápady, které vám servíruje dnešní novoluní ve Vahách, jsou po všech stránkách vynikající.

Rak

Novoluní v sektoru rodiny vám přinese nečekané překvapení. Vzápětí musíte připustit, že s ním nic nenaděláte, a dojde vám, že se s ním musíte smířit.

Lev

Trvejte si na svém. Je to jediná možnost, jak z možností, které se vám skýtají, získat tu, která vám prospěje a příznivě ovlivní vaši budoucnost.

Panna

Vaše ctižádost vám může silně zkomplikovat život. Sáhnete po hodně náročném úkolu a až následně zjistíte, že s ním bude víc práce, než jste čekali.

Váhy

Kamarád, který se zastaví, přijde s překvapením. Pro vás je to trochu šok, ale musíte se dokázat tvářit tak, jako byste byli nadšení stejně jako on.

Štír

Člověk, který nikdy nikam nechodí, vám vyrazí dech. Když ho někam pozvete vy, nejenže přislíbí účast, ale ještě dodá, že se na celou akci moc těší.

Střelec

Když už dáte nějakou práci z rukou, už na ni nemyslete. Kdybyste ji stáhli a začali přepracovávat, nic nevylepšíte, ale naopak všechno zkomplikujete.

Kozoroh

Partner, který přijde z práce naštvaný, vás z míry nevyvede. Hned mu dejte najevo, že vy jste při úplňku ve vašem sektoru profese naštvaní ještě víc.

Vodnář

Nenechte si namluvit, že jste odpovědní za něco, s čím nemáte nic společného. Pár lidí se o to sice pokusí, ale nesmíte jejich argumentům polehnout.

Ryby

Veškerá jednání, na jejichž výsledku vám záleží, končí patem. Nezbude, než abyste zaťali zuby a šli do dalšího kola časově náročných rozhovorů.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA