Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 282. den (10.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na člověka, který vám slíbil, že vám s něčím pomůže, se raději moc nespoléhejte. Nedopadlo by to dobře a vy byste byli jenom zbytečně zklamaní.

Býk

Nabídku na nákup vánočního cukroví neodmítejte. Vy ji sice nevyužijete, ale kamarádka, která si na rozdíl od vás s troubou nerozumí, po ní ráda sáhne.

Blíženci

Merkur vstupuje do Štíra a vy máte problém. To, co jste promysleli a předjednali, najednou neplatí. Pro vás to znamená, že s tím musíte začít znovu.

Rak

Merkur, který vstupuje do Štíra, vás zbavuje ostychu. Konečně nahlas říkáte to, co si myslíte. Dejte si však pozor, abyste to s upřímností nepřehnali.

Lev

Je zbytečné, abyste se hádali. Nezapomeňte, že se Merkur časně ráno přesunul do Štíra a postavil proti vám neskutečně zdatné diskutéry a oponenty.

Panna

Miláček vám nic nevysvětlí. Začne se divit, jak je možné, že něco tak jednoduchého nechápete, což povede k hádce. Snažte se to raději zvládnout sami!

Váhy

O penězích se vám přemýšlet nechce, ale budete muset. Přivolejte k tomu i partnera. Chtít se mu nemusí, ale musí zjistit, jak na to doopravdy jste.

Štír

Opozice mezi Merkurem a Uranem je náročná. Hned ráno si slibte, že nevypěníte ani v případě, kdy by se dělo něco, co vám opravdu poleze na nervy.

Střelec

Jsou lidé, které byste měli spíše pozorovat, než s nimi vstupovat do přímého kontaktu. Hádka by byla jistá a její důsledky více než zničující.

Kozoroh

Vstup Merkura do Štíra vám dělá neobyčejně dobře. Konečně přišly dny, kdy partner nebude na všechno reagovat naštvaně a začne se chovat normálně.

Vodnář

Opozice mezi Merkurem a Uranem je pro vás velice náročná. Je potřeba, abyste se kousli do jazyka přesně ve chvíli, kdy se vám bude chtít mluvit.

Ryby

To, s čím se vám kamarád svěří, berte jako něco, co musí zůstat mezi vámi. Dobře si uvědomujete, že tentokrát byste jeho důvěru zklamali naposled.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA